طعم نارگیل روی آیس کافی کولادا باریستا

طعم نارگیل روی آیس کافی کولادا باریستا

طعم نارگیل روی آیس کافی کولادا باریستا

مواد تشکیل دهنده:

  • شربت آناناس 10 میلی لیتر
  • 40 میلی لیتر طعم نارگیل روی کپسول یخ
  • 90 میلی لیتر باریستا جو دوسر
  • 120 گرم – 4 مکعب یخ
  • تزیین: تکه های نارگیل و گل های خوراکی

روش:

1. 40 میلی‌لیتر طعم نارگیل را روی اسپرسو یخی در ظرف نسپرسو باریستا خود بریزید و 1 تکه یخ (30 گرم) اضافه کنید

2. درب را ببندید، دستور “Iced Frappé” را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید

3. 3 تکه یخ (هر کدام 30 گرم) را به لیوان دستور غذا اضافه کنید

4. 10 میلی لیتر شربت آناناس و 90 میلی لیتر یولاف باریستا بریزید

5. قهوه سرد را در آن بریزید

6. با تکه های نارگیل و گل های خوراکی تزیین کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط Nespresso

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه