قهوه سرد

قهوه سرد

قهوه سرد

مواد تشکیل دهنده:

وقتی قهوه قوی دم می‌شود، قهوه سرد بهترین حالت را دارد، زیرا قهوه با ذوب شدن تکه‌های یخ رقیق می‌شود. توصیه می کنیم تنظیمات قدرت 9 CUPS و شماره 8 را انتخاب کنید. این تقریباً 1.5 لیتر قهوه دم می‌کند که برای 4 تا 6 وعده کافی است.

  • قهوه دم کرده قوی
  • مکعب های یخ
  • شیر / خامه (اختیاری)
  • شربت طعم دار (اختیاری)

روش:

1. هنگامی که چرخه دم کردن کامل شد، قهوه را به یک پارچ ضد حرارت منتقل کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

2. در یخچال بگذارید تا سرد شود، حداقل 2 ساعت یا یک شب.

3. لیوان ها را با تکه های یخ پر کنید. قهوه را داخل لیوان ها بریزید و آنها را تا 1.5 اینچ از لبه پر کنید.

4. روی هر لیوان خامه، شیر، شربت یا شیرین کننده ها را به دلخواه پر کنید.

نکات:

  • اگر از شکر دانه ریز به عنوان شیرین کننده استفاده می کنید، در حالی که قهوه داغ است به آن اضافه کنید تا شکر کاملا حل شود.
  • برای جلوگیری از رقیق شدن طعم، می توانید از قهوه معمولی نیز استفاده کنید و آن را روی تکه های یخ قهوه سرو کنید. با ریختن قهوه خنک در سینی های یخ و یخ زدن، تکه های یخ قهوه را آماده کنید.

دستور پخت ارائه شده توسط برویل

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه