پیادیناس سیر و پارمزان

پیادیناس سیر و پارمزان

پیادیناس سیر و پارمزان

مواد تشکیل دهنده:

 

برای پیادیناس

  • 1 فنجان (150 گرم) آرد ساده
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ فنجان روغن زیتون
  • 1/3 فنجان شیر گرم
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 1 شاخه رزماری، ریز خرد شده
  • 6 شاخه آویشن، برگ ها برداشته شده
  • روغن زیتون اضافی، برای پختن نان

برای سالسا

  • 1 عدد گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
  • 1/3 فنجان زیتون بدون هسته
  • 1 قاشق غذاخوری کیپر بچه
  • 1/3 فنجان برگ پونه کوهی، چیده شده
  • روغن زیتون فوق بکر

روش:

1. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه همزن استند Smeg با قلاب خمیر وصل شده با هم ترکیب کنید. نصف روغن زیتون و شیر گرم را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا ترکیب شوند

2. چند دقیقه به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر صاف و کشدار شود. روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید

3. در همین حین، روغن زیتون باقی مانده را در یک قابلمه کوچک با سیر، رزماری و آویشن گرم کنید و بپزید تا سبزی ها و سیر معطر شوند.

4. خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر نیمه را به شکل یک گرد خشن رول کنید، تقریبا. ضخامت 0.5 سانتی متر

5. مواد سالسا را ​​با نمک، فلفل و روغن زیتون در یک کاسه با هم ترکیب کنید

6. یک ماهیتابه بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پایه تابه را با برس روغن زیتون اضافی بمالید. یک دور خمیر را به آرامی در پایه قرار دهید و چند دقیقه بپزید تا خمیر روی پایه طلایی شود و حباب هایی روی سطح ظاهر شود

7. نان را برگردانید، قسمت پخته شده را با نیمی از مخلوط سیر و روغن زیتون سبزی بمالید. پخت را ادامه دهید تا نان روی پایه آن طلایی شود

8. برداشته و با باقیمانده خمیر و مخلوط سیر و روغن گیاهی تکرار کنید. پیادینا را با سالسا گرم سرو کنید

دستور تهیه شده توسط Smeg

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه