چای جو برشته شده

چای جو برشته شده

چای جو برشته شده

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 فنجان جو پوست کنده
  • 4 فنجان آب صاف شده

روش:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. جو را روی یک ماهیتابه کوچک به صورت یک لایه پخش کنید و به مدت 30 تا 35 دقیقه برشته کنید تا به رنگ کهربایی تیره و تقریبا بوی شکلاتی به مشام برسد

2. جو برشته شده را در یک پیمانه بریزید و سپس در سبد چای ساز One Touch خود بریزید

3. آب صاف شده را اضافه کنید، زمان دم کردن را روی 5 دقیقه تنظیم کنید و دمای آب را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید (به طور متناوب، یک کتری را بجوشانید، حرارت را خاموش کنید و دو دقیقه صبر کنید تا در قابلمه چای معمولی یا دستگاه دم آوری دیگر دم بکشید)

4. پس از اینکه جو حداقل به مدت پنج دقیقه دم کشید، چای را در فنجان های چای ریخته و سرو کنید

دستور تهیه شده توسط زیمنس

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه