مرغ دو ادویه دار Vol au Vents

مرغ دو ادویه دار Vol au Vents

مرغ دو ادویه دار Vol au Vents

مواد تشکیل دهنده:

برای شیرینی

  • 500 گرم آرد تصفیه شده
  • 225 میلی لیتر آب
  • 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده برای خمیر
  • 200 گرم کره بدون نمک، منجمد برای لمینیت
  • 1 تخم مرغ برای شستشوی تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری آب برای شستشوی تخم مرغ

برای پر کردن

  • 45 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 500 گرم مرغ بدون استخوان، ریز خرد شده
  • 60 گرم آرد تصفیه شده
  • 300 میلی لیتر شیر
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

روش:

برای شیرینی:

1. مواد خمیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و ورز دهید تا گلوتن فعال شود. خمیر را زیاد از حد ورز ندهید وگرنه کار با آن در مرحله لمینت مشکل خواهد بود

2. خمیر را به شکل یک ظرف صاف در آورید، در یک فیلم بپیچید و یک شب در یخچال قرار دهید

3. با پیروی از تکنیک لمینیت که در بخش تکنیک ها توضیح داده شده است، از این خمیر برای تهیه شیرینی لمینت استفاده کنید.

برای شکل دهی:

1. سطح کار و وردنه را کمی با آرد پاشی کنید. شیرینی لمینت شده را از یخچال خارج کرده و به آرامی در همه جهات به ارتفاع حدود 1/4 اینچ پهن کنید

2. از یک کاتر شیرینی پزی گرد برای برش دادن دایره های شیرینی به قطر حدود 2 اینچ تا می توانید استفاده کنید. نیمی از این دایره ها را روی سینی فر قرار دهید و با تخم مرغ سطح آن را آغشته کنید.

3. یک کاتر شیرینی پزی گرد کوچکتر به قطر حدود 1 اینچ بردارید و مرکز حلقه های باقیمانده شیرینی را با دقت برش دهید تا یک حلقه شیرینی شکل بگیرد

4. با احتیاط یک حلقه را روی هر دایره شیرینی از قبل روی سینی فر قرار دهید

5. دیسک های کوچکتر را نیز روی سینی قرار دهید

6. تخم مرغ را با آب هم بزنید تا تخم مرغ شسته شود. تمام شیرینی ها را با برس شستشوی تخم مرغ بمالید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند

7. جعبه ها را به مدت حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا خوب ور بیایند و قهوه ای طلایی شوند

8. برای خنک شدن به قفسه خنک کننده منتقل کنید

برای پر کردن:

1. کره را در تابه آب کنید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی و معطر شود. فلفل خرد شده و فلفل چیلی را اضافه کنید

2. مرغ خرد شده را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا تقریباً پخته شود

3. آرد را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و 1 دقیقه خنک کنید

4. شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بجوشد. شعله را کم کنید تا بجوشد، به میزان لازم نمک اضافه کنید

5. فیل را کنار بگذارید

برای مونتاژ

برای مونتاژ، فیلینگ را داخل جعبه های خنک شده انتقال دهید و بلافاصله سرو کنید

نکات:برای یک نسخه گیاهی خوشمزه از این غذا، مرغ بدون استخوان را با قارچ جایگزین کنید. برخلاف مرغ، قارچ ها باید حدود 5 دقیقه بپزند.

دستور غذايي ارائه شده توسط زیمنس

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه