لاته بادام و عسل

لاته بادام و عسل

لاته بادام و عسل

مواد تشکیل دهنده:

  • OL Cappriccio یا VL Voltesso یا Nespresso Coffee Pro Brazil ml
  • 30 میلی لیتر عسل
  • 150 میلی لیتر شیر بادام
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

روش:

1. عسل را با قاشق در یک لیوان دستور غذا بریزید

2. شیر بادام را در Aeroccino بریزید و کفکنید

3. شیر کف کرده را روی عسل بریزید

4. قهوه (اسپرسو) را دم کرده و روی شیر بریزید

5. دارچین پاشیده و سرو کنید

دستور پخت ارائه شده توسط Nespresso

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه