چیپس باگل

چیپس باگل

چیپس باگل

مواد تشکیل دهنده:

  • 3 عدد نان شیرینی (ذوب شده یا تازه)، طعم دلخواه شما
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • فلفل کاین را خرد کنید
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان خشک
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری پاپریکا

روش:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید

2. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، نمک کوشر، فلفل کاین، ریحان خشک، پودر سیر و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

مواد را کنار بگذارید

3. نان شیرینی را روی یک تخته برش قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز و دندانه دار، شیرینی را به صورت عمودی به برش هایی به ضخامت 1/8 اینچ برش دهید. این کار را با همه شیرینی ها تکرار کنید

4. برش های نان شیرینی را به آرامی با مخلوط روغن زیتون بمالید

5. برش های برس خورده را روی یک تابه نچسب بچینید. تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت 20 دقیقه بپزید

6. چیپس های نان شیرینی را از فر خارج کرده و روی توری خنک کننده قرار دهید. وقتی خنک می شوند ترد می شوند

7. در ظرف دربسته نگهداری شود

نکات:

  • این چیپس ها را در پنیر خامه ای یا سالسا آغشته کنید. روی آنها را با برش های پنیر، پپرونی، شاید خیار تزیین کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط برویل

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه