سالاد چغندر با دیژون وینیگرت و موزارلا

سالاد چغندر با دیژون وینیگرت و موزارلا

سالاد چغندر با دیژون وینیگرت و موزارلا

مواد تشکیل دهنده:

  • 3 چغندر بزرگ (یا 4 کوچک)، هر رنگی
  • روغن زیتون
  • 3 توپ موزارلا مردانه — یکی برای هر شام
  • 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • 4 تکه ریحان
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه — انار را برای یک خوراکی خاص امتحان کنید
  • 3 قاشق غذاخوری روغن هسته انگور (یا روغن خنثی دیگر)
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • ¼ قاشق چایخوری شکر
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

روش:

1. روی چغندرها را جدا کرده و روی آنها را با یک لایه نازک روغن زیتون بپوشانید. کمی نمک و فلفل بزنید و در یک تکه فویل آلومینیومی بپیچید

2. به مدت یک ساعت در فر 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از 45 دقیقه، شروع به بررسی کنید که آیا آنها انجام شده اند یا خیر. شما باید بتوانید آنها را به راحتی با یک چاقوی خرد کنید

3. چغندرها را از فر خارج کرده و از یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی برای تمیز کردن پوست استفاده کنید. باید خیلی راحت از بین برود

4. چغندرها را به مدال ¼ اینچی برش دهید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. در همین حال، گوجه فرنگی موروثی را به قطعات ½ اینچی برش دهید، مراقب باشید که دانه های زیادی از بین نرود

5. برای تهیه وینیگرت، با دیژون، شکر و کمی نمک شروع کنید

6. سرکه را اضافه کنید و در حالی که روغن را اضافه می کنید شروع به هم زدن کنید و در جریان نازک و ثابتی بریزید. ما به دنبال امولسیون هستیم. اگر سس برای دلخواه شما نازک است، روغن بیشتری اضافه کنید. در اینجا ذکر این نکته ضروری است که ما از روغن خنثی استفاده می کنیم، نه روغن زیتون، که بسیار خوش طعم است و می تواند یک عنصر تلخ ناخواسته اضافه کند

7. وقتی آماده بشقاب بودید، توپ بوراتا را بردارید و به آرامی با انگشتان شست و با بیرون کشیدن از مرکز آن را باز کنید. آن را در وسط بشقاب

قرار دهید

8. چغندر و گوجه‌فرنگی‌ها را خیلی آرام داخل سس بریزید، سعی کنید چیزی خرد نشود. مخلوط را با قاشق در اطراف بوراتا خود بریزید

9. تکه های ریحان، نوعی پارچه ابریشمی را گرد کنید و روی آن بپاشید. با نمک و فلفل  مزه دار کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط برویل

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه