کاپوچینو تیرامیسو

کاپوچینو تیرامیسو

کاپوچینو تیرامیسو

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 مربع شکلات تیره
  • 1 قاشق چایخوری شربت بادام
  • 1 اونس خامه فرم گرفته
  • 1 پیمانه پودر کاکائو
  • 3.4 اونس شیر 1.5 درصد چربی
  • 3.4 اونس خامه 35 درصد چربی
  • 1 واحد بیسکویت بودوار
  • 1 کپسول Ispirazione Venezia

روش:

1. ابتدا 3.4 اونس خامه 35 درصد چربی را در دستگاه نسپرسو باریستا خود بریزید. درب را ببندید، دستور “Espresso Con Panna” را انتخاب کنید و شروع را فشار دهید

2. سپس 3.4 اونس شیر 1.5 درصد چربی را مستقیماً در دستگاه نسپرسو باریستا بریزید. درب دستگاه را ببندید و دستور “کاپوچینو” را روی دستگاه انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید

3. 1 مربع شکلات تلخ و 1 قاشق چایخوری شربت بادام را در یک فنجان بریزید

4. 1.35 اونس از Ispirazione Venezia را روی آن استخراج کنید

5. مخلوط خامه فرم گرفته را روی قهوه اضافه کنید

6. کف شیر داغ را روی خامه قرار دهید

7. روی آن پودر کاکائو بپاشید

8. آن را با یک بیسکویت بودوار سرو کنید

دستور پخت ارائه شده توسط Nespresso

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه