Recipes, پیش غذا

طرز تهیه سالاد گل کلم

سالاد گل کلم

 طرز تهیه سالاد گل کلم

مواد تشکیل دهنده:

  • ½ فنجان بادام
  • ¼ فنجان آجیل کاج
  • ½ گل کلم، به صورت گلچه های کوچک بریده شده
  • روغن زیتون
  • نمک
  • ¼ فنجان مویز
  • 60 میلی لیتر آب میوه
  • ½ دسته جعفری خرد شده
  • ½ دسته نعنا خرد شده
  • 1 عدد لیمو پوست گرفته شده 

روش:

1. فر را روی فن پلاس با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید

2. بادام و آجیل کاج را در فر در طبقه 2 به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا زمانی که طلایی شود

3. فر را روی فن گریل روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود

4. گل‌های گل کلم را در یک کاسه بریزید و با مقداری روغن و مقداری نمک روی آن بریزید. روی یک کباب پز قرار دهید و در سینی چند منظوره برشته کنید

5. سینی گل کلم را در فر در طبقه 5 قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که رنگ طلایی خوبی به دست آید و گل کلم نرم شود، گریل کنید

6. آب میوه و مویز را در یک قابلمه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا با تنظیم القایی 7 حرارت دهید تا آبمیوه شروع به جوشیدن کند. از روی حرارت بردارید و به ظرف سالاد منتقل کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در ظرف خنک شود

7. به همراه مویز، پوست لیمو و شربت تمر هندی به کاسه سالاد اضافه کنید

8. قبل از اضافه کردن آجیل و سبزی، هم بزنید تا ترکیب شوند، دوباره هم بزنید

9. وقتی گل کلم پخته شد، مستقیماً به کاسه منتقل کنید و سالاد را به آرامی بریزید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود

10. در بشقاب بزرگ یا ظرف سرو بگذارید و بلافاصله سرو کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید