کاهو سرد با سالپیکون مرغ

کاهو سرد با سالپیکون مرغ بسته می شود

کاهو سرد با سالپیکون مرغ

مواد تشکیل دهنده:

برای مرغ

  • 1 سینه مرغ کامل (با استخوان و پوست)، 600 گرم
  • 10 گرم نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده، 3 گرم

برای سالپیکون

  • 60 گرم پیاز قرمز
  • 200 گرم گوجه فرنگی
  • 1 دسته گشنیز تازه، 25 گرم
  • 150 گرم تربچه
  • 40 میلی لیتر آب لیمو
  • روغن زیتون 40 میلی لیتر

برای بسته بندی کاهو

  • 3 قلب کاهوی رومی نوزاد

روش:

1. سینه های مرغ را زیر آب سرد بشویید و خشک کنید

2. نمک و فلفل را مزه دار کرده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید. همانطور که نشان داده شد گریل کنید

3. در حین کباب شدن مرغ، پیاز را پوست بگیرید، گوجه فرنگی، گشنیز و تربچه را زیر آب سرد بشویید و خشک کنید

4. پیازهای قرمز را تا حد امکان نازک برش دهید، در ظرفی با آب سرد بریزید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند

5. گوجه فرنگی ها را به چهار قسمت برش دهید، دانه ها را بردارید و دور بریزید. گوشت را به قطعات 0.5 سانتی متری برش دهید

6. سبزه و ریشه تربچه را دور بریزید. آنها را به چهار قسمت برش دهید

7. پیازها را آبکش کرده و با بقیه مواد برای سالپیکون مخلوط کنید

8. سینه های مرغ پخته شده را رنده کنید و بگذارید کمی خنک شود و با آب پخت مخلوط کنید. استخوان

را دور بیندازید

9. برگ های بیرونی بچه رومی را جدا کنید، کنار بگذارید. قلب ها را خرد کرده و به سالپیکون مرغ

اضافه کنید

10. با گوشت و سبزیجات مخلوط کنید

11. سالپیکون را بین فنجان های کاهو تقسیم کنید

توجه : تنظیم فر

  • فر 60 سانتی متری: برای مرغ: ظرف ضد اجاق روی توری سیمی – سطح 2; ترکیب مایکروویو: گریل هوای داغ/
    200 ºC / 360 W; کاوشگر گوشت: 75 ºC
  • فر 45 سانتی متری: برای مرغ: به عنوان فر 60 سانتی متری، به جز ظرف اجاق گاز روی توری سیمی – سطح 1

توجه: تنظیمات جایگزین (عملکرد گرمایش معمولی)

  • فر 60 سانتی متری: برای مرغ: ظرف ضد اجاق روی توری سیمی – سطح 2; گریل هوای گرم 200 درجه سانتیگراد;
    زمان کباب کردن: 45 دقیقه
  • فر 45 سانتی‌متری: برای مرغ: به‌عنوان فر 60 سانتی‌متری، به‌جز ظرف فر روی توری سیمی – سطح 2

دستور غذايي ارائه شده توسط زیمنس

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه