کاپوچینو سرد تابستانی با تکه شکلات کاکائو و فندقی

کاپوچینوی سرد تابستانی با تراشه شکلات کاکائو و فندقی

کاپوچینو سرد تابستانی با تکه شکلات کاکائو و فندقی

مواد تشکیل دهنده:

  • 250 میلی لیتر شیر کامل
  • 60 میلی لیتر قهوه اسپرسو
  • 25 گرم شکلات تیره فندقی در تراشه
  • کاکائو شیرین نشده، 1 قاشق
  • یخ خرد شده، به میزان لازم
  • شیرین کننده مایع، به میزان لازم

روش:

1. یک قهوه اسپرسو آماده کنید

2. شیر را در فوم ساز بریزید، درب آن را ببندید و سپس شیر سرد را با برنامه فوم غلیظ انتخاب کنید

3. دکمه START/STOP را فشار دهید تا دستگاه کف ساز شیر روشن شود و سپس صبر کنید تا برنامه به پایان برسد

4. یخ خرد شده را به همراه شیرین کننده مایع به اندازه دلخواه در یک لیوان بریزید و سپس شیر کف سرد و قهوه اسپرسو را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید

5. فوم را اضافه کنید، سپس نوشیدنی خود را با پاشیدن تراشه های شکلات تیره کاکائو و فندق تمام کنید

6. کاپوچینوی شکلاتی یخی خود را سرد سرو کنید

دستور پخت ارائه شده توسط Smeg

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه