مربای خرما

مربای خرما

مربای خرما

مواد لازم برای تهیه مربای خرما

مربای خرما تقریبا از ناشناخته ترین مرباهایی است که تهیه می شود و بیشتر افراد خرما را به روش های دیگری میل می کنند‌. اما از این خوراکی مقوی و خوشمزه می توانید یک مربای فوق العاده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نکته جالب توجهی که در مورد این مربا وجود دارد عدم استفاده از شکر در آن است که باعث شده کاملا بی ضرر باشد و حتی افرادی که ممنوعیت مصرف قند دارند بتوانند از آن استفاده کنند‌.

مربای خرما

شما می‌توانید مربای خوشمزه ای را تهیه کرده و به عنوان صبحانه میل کنید. توجه داشته باشید که دستور پختی که برای تهیه مربای خرما وجود دارد با طرز تهیه سایر مرباها مثل آلبالو و توت فرنگی متفاوت است.

یکی از مقویترین مربا هاست که می توانید تهیه آن را امتحان کنید و تجربه خوبی را برای خود رقم بزنید.

مواد لازم برای تهیه مربای خرما را مشاهده کردید و در ادامه طرز تهیه مربای خرما را به شما آموزش می دهیم.

مربای خرما

بهترین طرز تهیه مربای خرما

برای تهیه مربای خرما باید یک خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد؛ خرماهای خشک برای تهیه این مربا مناسب نیستند‌.

اول باید خرمایی که انتخاب کرده اید را درون یک ظرف بریزید و به اندازه خرما آب داخل ظرف بریزید و بگذارید تا نرم شوند.

در همین هنگامی که خرماها نرم تر شدند دانه های خرما را بیرون بیاورید و ظرف را روی شعله گاز با حرارت پایین بگذارید تا خرماها بپزند و قوام آن مانند فرنی نرم باشد.

مربای خرما خانگی

پس از آن شعله را خاموش کنید و در گوشه ای بگذارید تا خرما سرد شود.

در این مرحله هنگامی که خرماها سرد شدند آنها را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا له شوند و بعد مجدداً روی شعله گاز قرار دهید تا آب آن کاملا کشیده شده و خشک شود.

مربا خرما

بعد از اینکه آب اضافه آن گرفته شد شعله را خاموش کنید و منتظر بمانید که مربای خرما سرد شود تا بتوانید آن را داخل ظرف های شیشه های دلخواه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

اگر تمایل داشته باشید می‌توانید از کمی کنجد برای تزیین مربای خرما استفاده کنید.

این میزان شیره خرما و خرما شیره دار برای 8 نفر مناسب است.

مربا و شیره خرما

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه