کاپوچینوی دولچه ترافل

کاپوچینوی دولچه ترافل

کاپوچینوی دولچه ترافل

مواد تشکیل دهنده:

  • 10 گرم dulce de leche
  • 1 مربع شکلات تلخ نسپرسو
  • 100 میلی لیتر شیر 1.5 درصد
  • 25 میلی لیتر قهوه ترافل نسپرسو کاکائو

روش:

1. ابتدا 100 میلی لیتر شیر 1.5 درصد را مستقیماً داخل دستگاه نسپرسو باریستا بریزید

2. درب را ببندید، دستور “کاپوچینو” را روی دستگاه انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید

3. در یک فنجان کاپوچینو 10 گرم Dulce de Leche بریزید

4. کف شیر داغ را داخل لیوان ویو کاپوچینو بریزید و روی آن 25 میلی لیتر ترافل کاکائو را استخراج کنید

5. یک مربع شکلات تلخ نسپرسو را رنده کنید یا 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو را روی کف شیر بپاشید

دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه