زنجبیل تمشک

زنجبیل تمشک

زنجبیل تمشک

مواد تشکیل دهنده:

  • 2 فنجان تمشک
  • 3/4 مکعب یخ
  • عرق زنجبیل
  • آب 1 لیمو
  • کوکتل چوب

روش:

1. شش تمشک را در یک طرف نگه دارید و بقیه را در سوپ ساز بریزید. یخ و آب یک عدد لیمو را اضافه کنید

2. تا خط بالا را با زنجبیل پر کنید و برنامه 4 را در Soup Maker انتخاب کنید

3. کوکتل را در لیوان ها بریزید. با چوب کوکتل با تمشک تزیین کنید

نکته: می توانید تمشک را به شکل مکعب یخ نیز اضافه کنید. این تکه های یخ را جدا نگه دارید و به صورت کامل در کوکتل سرو کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه