کیک بستنی

کیک بستنی

کیک بستنی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

کیک بستنی هم جزو آن دسته از دسرهای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی می توانید داخل خانه آن را تهیه کرده و برای مناسبت های مختلف و مهمانی ها به عنوان دسر در اختیار خانواده و مهمانان قرار دهید و از خوردن آن لذت ببرید.

همانطور که از نام آن پیداست، کیک بستنی از دو ترکیب لذیذ و پرطرفدار یعنی بستنی و کیک تهیه شده و تقریباً همه افراد با هر ذائقه و سلیقه ای از خوردن آن لذت می برند، ولی برای اینکه کیک بستنی شما خوشمزه شده و به درستی تهیه شود باید نکات مختلفی را مد نظر قرار دهید که در ادامه در قالب طرز تهیه کیک بستنی به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کیک بستنی

برای انتخاب نوع بستنی محدودیتی ندارید و از هر طعم بستنی که بخواهید می توانید برای درست کردن این کیک بستنی استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که مواد لازم برای تهیه کیک بستنی که در ادامه اشاره میکنیم برای 5 نفر تدارک دیده شده است و در صورتی که تعداد نفرات شما بیشتر یا کمتر باشد می توانید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

زمان آماده سازی این دسر تقریباً یک ساعت و نیم خواهد بود و کمتر از نیم ساعت برای درست شدن آن به زمان احتیاج دارید.

کیک بستنی خانگی

نحوه آماده سازی کیک بستنی

در مرحله اول برای تهیه کیک بستنی باید به وسیله دستگاه غذاساز یا هر وسیله دیگری بیسکوییت ها را کاملاً خرد کنید و روغن نارگیل را به این بیسکویت های خرد شده اضافه کرده و مجددا آنها را مخلوط کنید.

برای درست کردن کیک بستنی باید از یک قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر استفاده کنید. البته این قالب برای مقدار مواد لازمی که اشاره شد مناسب است و در صورتی که برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر کیک را درست می کنید میتوانید قطر قالب کمربندی را تغییر دهید.

سپس باید داخل این قالب یک کاغذ روغنی بگذارید و حدود یک سوم فنجان از بیسکویت های خود شده را داخل قالب بریزید و با استفاده از یک کاردک یا قاشق کامل آنها را فشرده کنید تا سطح صافی پیدا کند و برای نیم ساعت قالب و محتویات داخلش را درون فریزر بگذارید.

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی

در فاصله ای که محتویات قالب سرد می شود نوبت خارج کردن بستنی شکلاتی از فریزر است و باید آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم تر شود و وقتی که بستنی شکلاتی یا هر طعم دیگری که انتخاب کرده اید نرم شد، 5 اسکوپ از آن را بردارید و روی لایه بیسکویت قرار دهید.

بهتر است این کار را قبل از آب شدن کامل بستنی انجام دهید. بعد بستنی ها را با استفاده از چنگال روی سطح بیسکویت پهن کنید تا سطح صافی بدست بیاید و نباید خیلی شل باشد.

کیک بستنی

وقتی که این کار را انجام دادید باید مجددا قالب را داخل فریزر بگذارید تا نیم ساعت خنک شوند.

در این مرحله هم باید بستنی وانیلی را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و مراحل قبلی را مجدداً تکرار کنید و لایه های بعدی هم به همین صورت انجام می‌شود تا در آخرین لایه بیسکویت های خرد شده که در ابتدا جدا کرده بودید را روی کیک بستنی بریزید و به مدت یک شبانه روز کیک بستنی را داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود و روی آن را هم با استفاده از یک فویل آلومینیومی بپوشانید که سرما باعث خراب شدن آن نشود.

وقتی که کاملاً بستنی شما سفت شد و خود را گرفت آماده سرو کردن است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

تزیین کیک بستنی

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه