گوش ماهی ساکولنت کره ای

گوش ماهی ساکولنت کره ای

گوش ماهی ساکولنت کره ای

مواد تشکیل دهنده:

  • 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1½ پوند گوش ماهی خلیج، شسته و آبکش شده
  • ½ فنجان آرد سوخاری خشک چاشنی شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک، فلفل، لیموی تازه

روش:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قفسه را در پایین ترین موقعیت قرار دهید

2. کره ذوب شده را در یک قابلمه بیضی شکل 2 لیتری بریزید. کره و گوش ماهی را به طور مساوی در داخل ظرف پخش کنید

3. آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، جعفری، سیر خرد شده و پنیر پارمزان را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی گوش ماهی بپاشید

4. در فر از قبل گرم شده بپزید تا دلمه ها سفت شوند، حدود 20 دقیقه

5. در صورت تمایل مقداری آب لیمو را روی گوش ماهی فشار دهید

دستور غذايي ارائه شده توسط برویل

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه