کباب مرغ لیمویی

کباب مرغ لیمویی

کباب مرغ لیمویی

مواد تشکیل دهنده:

  • 2 سینه مرغ، به مکعب های 2 سانتی متری خرد شده
  • 2 فلفل قرمز، دانه ها را جدا کرده و به مکعب های 2 سانتی متری خرد کنید

 

برای ماریناد لیمو

  • 2 عدد لیمو
  • 1 لیمو، ورقه شده
  • 3 حبه سیر، نصف شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری عسل آبدار
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد

روش:

1. در یک کاسه، مواد ماریناد را با هم مخلوط کنید. مرغ و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

2. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید

3. روی اجاق گاز، تابه را گرم کنید. با استفاده از برس شیرینی پزی با برس روغن بمالید

4. ماریناد اضافی را از مرغ و فلفل جدا کرده و روی ماهیتابه قرار دهید. 3 دقیقه قبل از چرخاندن بگذارید تا بپزد

5. با استفاده از یک کاوشگر دما، اطمینان حاصل کنید که مرغ به دمای داخلی 75 درجه سانتیگراد رسیده است

دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه