کوکتل انبه و میوه شور

کوکتل انبه و میوه شور

کوکتل انبه و میوه شور

مواد تشکیل دهنده:

  • 275 گرم انبه تازه، به قطعات خرد شده
  • 100 میلی لیتر آب میوه شور
  • 2 عدد لیمو ترش، چهار قسمت شده
  • 2 میوه شور رسیده، نصف شده
  • برگ های نعنای مشتی بزرگ، پاره شده
  • 3 قاشق چایخوری (انباشته شده). شکر موسکووادو
  • نوشابه برای پر کردن
  • یخ خرد شده

روش:

1. تکه های انبه، آب میوه گل ساعتی و شکر را در مخلوط کن Smeg’s BLF01 بریزید و مخلوط کنید تا یک قوام یکدست حاصل شود

2. به کوزه، لیموترش و داخل میوه شور

اضافه کنید

3. برگ های نعناع را پاره کرده و به کوزه اضافه کنید. از مخلوط کننده برای ترکیب همه طعم های شگفت انگیز استفاده کنید

4. پوره انبه و گل ساعتی را به کوزه اضافه کنید و کوزه را هم بزنید

5. آب را به چهار لیوان بریزید تا نیمه پر شود

6. از مخلوط کن BLF01 Smeg برای خرد کردن یخ با استفاده از عملکرد یخ خرد کردن آن استفاده کنید

7. یخ خرد شده را به هر لیوان اضافه کنید

8. روی آن را با آب جوش شیرین پر کنید و برای سرو با لیموترش و نعنا تزیین کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه