سوپ قارچ

سوپ قارچ

سوپ قارچ

مواد تشکیل دهنده:

  • 2 فنجان (500 میلی لیتر) آب
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری (10 گرم) کره
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 فنجان (250 میلی لیتر) خامه
  • 500 گرم (1 پوند) قارچ دکمه ای سفید، تمیز شده
  • 1 حبه گوشت گاو
  • 1 پیمانه جوز هندی آسیاب شده
  • جعفری تازه

روش:

1. با ذوب کردن کره در یک قابلمه روی حرارت ملایم یک روکش درست کنید. وقتی کره ذوب شد، آرد را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا روکش براق شود و حالت خمیری به خود بگیرد

2. وقتی روکش براق شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود

3. قارچ ها را در تابه ای با کمی کره تفت دهید

4. خامه، جوز هندی و آبجوش را اضافه کنید. روی حرارت ملایم بجوشانید تا گرم شود، تقریباً 5 دقیقه

5. سوپ داغ را روی روکش خنک شده بریزید و با میله همزن دستی مخلوط کنید

6. با کمی خامه و مقداری جعفری تزیین کنید

نکته سرآشپز: جوز هندی قارچ ها را تقویت می کند و طعم خوشمزه و عمیق قارچ را به ارمغان می آورد

دستور غذايي ارائه شده توسط Philips

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه