موکا کره بادام زمینی

موکا کره بادام زمینی

موکا کره بادام زمینی

مواد تشکیل دهنده:

  • OL Firenze Arpeggio یا VL Altissio یا Nespresso Pro Ristretto 40ml
  • 100 میلی لیتر شیر سرد شده
  • 10 گرم شکلات شیری (55 درصد کاکائو جامد)
  • 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی صاف
  • بادام زمینی شکننده برای سرو

روش:

1. شکلات و کره بادام زمینی را در دستگاه باریستا بریزید

2. شیر و قهوه دم کرده (اسپرسو) را اضافه کنید

3. درب را ببندید و Mocha را انتخاب کنید سپس start را فشار دهید

4. در لیوان کاپوچینو بریزید و با مقداری بادام زمینی شکننده سرو کنید

دستور پخت ارائه شده توسط Nespresso

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه