موکا لاته نعناع فلفلی

موکا لاته نعناع فلفلی

موکا لاته نعناع فلفلی

مواد تشکیل دهنده:

  • 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
  • 1 فنجان شیر جو دوسر، شیرین نشده یا شیر دلخواه شما
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، شیرین نشده
  • ¼ قاشق چایخوری عصاره نعناع

روش:

1. شیر جو دوسر، پودر کاکائو و شربت افرا را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​رو به پایین با هم ترکیب کنید

2. به شدت هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند، مخلوط گرم شود و مخلوط به غلظت کف‌آلود برسد

3. 3 اونس قهوه دم کرده را در یک لیوان بریزید، سپس عصاره نعناع را هم بزنید. با مخلوط کف کاکائو/شیر ترکیب کنید. در صورت تمایل، تراشه های شکلاتی اختیاری را روی آن قرار دهید

دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه