لاته کارامل نمکی

لاته کارامل نمکی

لاته کارامل نمکی

مواد تشکیل دهنده:

  • 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
  • 1//2 فنجان شیر برنج، شیرین نشده یا شیر دلخواه
  • 1/4 فنجان خامه کاراملی
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک

روش:

1. شیر برنج را در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید و به شدت هم بزنید تا به غلظت کف‌آلود برسد

2. ¼ فنجان کرم کارامل را با همان تکنیک کف کنید

3. در یک لیوان، 3 اونس قهوه دم کرده و شیر برنج را با هم مخلوط کنید، سپس با کرم کارامل بریزید.

دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه