طرز تهیه نان گردو و پستو

نان بافته پستو و گردو

نان گردو و پستو

مواد تشکیل دهنده:

خمیر نان

  • 400 گرم آرد سفید یا گندم کامل
  • 240 میلی لیتر آب ولرم
  • 55 گرم پنیر رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر
  • 10 گرم مخمر فوری
  • 10 گرم نمک

مواد داخل نان

  • 200 گرم پستو ریحان تازه
  • 60 گرم گردو پوست کنده خرد شده

روش:

1. برای تهیه نان گردو و پستو در یک کاسه بزرگ آرد، پنیر رنده شده، مخمر فوری، نمک، روغن و آب را با استفاده از میکسر دستی Smeg(با اتصالات قلاب خمیر) با کمترین سرعت مخلوط می کنیم.

2. سرعت را کمی افزایش دهید تا خمیر یکدست و کشدار شود و از کناره کاسه جدا شود. تا زمانی که انگشت خود را روی خمیر فشار می‌دهید، خمیر به عقب برگردد.

3. خمیر را به شکل توپ در آورید. دو طرف یک کاسه تمیز را کمی روغن زیتون بمالید و خمیر را گرد کنید تا روی آن را بپوشاند. یک حوله تمیز یا پوشش پلاستیکی روی کاسه بگذارید و آن را در یک نقطه گرم قرار دهید

4. اجازه دهید خمیر ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود. (حدود 30 دقیقه)

5. پس از استراحت خمیر، روی سطح کار آردپاشی شده، خمیر را به شکل مستطیل در حدود 40×50 سانتی متر بغلتانید

6. پستو را روی نیمی از خمیر بمالید و مغزها را روی آن بپاشید و لبه ها را خوب ببندید. نوارها را حدود 1.5 سانتی متر از قسمت کوتاه برش دهید. با استفاده از سه نوار، قیطان ها را فرم دهید و روی سینی فر با کاغذ روغنی قرار دهید

 

www.amintojjar.ir

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه