آب پانچ گرمسیری

آب پانچ گرمسیری

آب پانچ گرمسیری

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 گرد آناناس، 1 اینچ ضخامت
  • 1 دانه انار
  • 1 عدد پاپایای کوچک یا نصف بزرگ
  • 1 شلیل کوچک

روش:

1. آب آناناس، پاپایا و شلیل را بگیرید

2. ۱ دانه اناراضافه کنید

نکات:

    • در حالت ایده آل بهتر است آبمیوه را ظرف 20 دقیقه پس از تهیه آن مصرف کنید
    • همه این تفاله میوه را می توان به اسموتی ها، نان ها، کیک ها و کلوچه ها اضافه کرد

دستور پخت ارائه شده توسط برویل

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه