لاته رز وانیلی

لاته رز وانیلی

لاته رز وانیلی

مواد تشکیل دهنده:

  • 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
  • 1/2 فنجان شیر رز وانیلی
  • 1/2 قاشق چایخوری گلبرگ های رز خشک شده مناسب غذایی – برای تزئین

روش:

1. شیر وانیلی رز از پیش آماده شده را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید و به شدت هم بزنید تا داغ شود و به غلظت کف آلود برسد

2. 3 اونس قهوه دم کرده را به یک لیوان اضافه کنید، سپس شیر کف کرده را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. در صورت تمایل با گلبرگ های رز خشک شده تزئین کنید

دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه