Recipes, پیش غذا

فوکاچیا گیاهی و زیتون

فوکاچیا گیاهی و زیتون

فوکاچیا گیاهی و زیتون

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک
  • 225 میلی لیتر آب (دمای اتاق)
  • 350 گرم آرد ساده یا آرد نانوایی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • شکر
  • 2 شاخه رزماری، ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 60 گرم زیتون بدون هسته
  • نمک، در صورت نیاز اضافی

روش:

1. مخمر را روی آب بپاشید و هم بزنید تا حل شود

2. آرد، نمک، شکر، رزماری، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مخلوط مایه خمیر را با قلاب خمیر در کاسه همزن Smeg قرار دهید

3. 5 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود و به ورز دادن ادامه دهید تا یکدست و کشدار شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجمش دوبرابر شود کنار بگذارید تا ثابت شود

4. یک سنگ پخت گورمت اسمگ را در پایه فر قرار دهید، فر را روی حرارت پایه قرار دهید و از قبل روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید

5. خمیر پخته شده را روی سنگ پخت لذیذ قرار دهید. با استفاده از نوک انگشتان، به دقت فشار دهید تا گودی ایجاد شود. زیتون ها را روی آن ریخته، با باقی مانده روغن زیتون و نمک اضافی بپاشید

6. به مدت 25 دقیقه بپزید تا زمانی که با ضربه زدن روی پایه به نظر پوک به نظر برسد

دستور تهیه شده توسط Smeg

دیدگاهتان را بنویسید