کیک پرتقالی خیس

کیک پرتقالی خیس

کیک پرتقالی خیس

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی خیس

برای تهیه انواع کیک ها و دسرهای خانگی باید اول مواد لازم برای تهیه آن ها را بشناسید و آن ها را جمع آوری کنید و سپس طرز تهیه آن را آموزش ببینید تا طبق مراحلی که به شما گفته می شود پیش بروید. یکی از این کیک های لذیذ خانگی کیک خیس پرتقالی است که جزو لذیذترین دسرهای ایرانی محسوب می شود و به همین دلیل تصمیم داریم در این مطلب مواد لازم برای تهیه کیک خیس پرتقالی را به شما معرفی کنیم و سپس طرز تهیه کیک خیس پرتقالی را به شما آموزش خواهیم داد. مواد اولیه با نسبت های مشخصی به کار رفته اند و برای تهیه این کیک برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه مقدار آن ها را تغییر دهید.

کیک پرتقالی خیس

بهترین طرز تهیه کیک پرتقالی خیس

اول باید فر خود را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و روشن بگذارید تا فضای داخلی آن برای محتویات کیک آماده باشد.

در اولین مرحله برای تهیه این کیک خوشمزه، باید 3 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و به آن شکر اضافه کنید و به کمک همزن به خوبی هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد و کرمی رنگ شود.

سپس شیر، آب پرتقال ، روغن مایع و پوست پرتقال رنده شده را به ظرف خود اضافه نمایید و با سایر محتویات ترکیب کنید و بعد آرد و بکینگ پودری که چند مرتبه الک شده را به محتویات کیک خود اضافه کنید و 10 دقیقه هم بزنید تا آماده شود.

کیک خیس پرتقالی

حالا باید قالب کیک را آماده کنید. پس اول کف قالب را چرب کنید و بعد مقداری آرد ته قالب بریزید که کیک نچسبد.

بعد از آن باید مواد کیک را داخل قالب ریخته و پخش کنید و داخل فر قرار دهید و 35 دقیقه درون فر بماند.

در این زمان که کیک شما آماده می شود باید سس کیک خیس پرتقالی را آماده کنید. پس یک لیوان آب پرتقال و نصف پیمانه شکر احتیاج دارید. بعد یک لیوان آب پرتقال را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر کاملا حل شود ولی نه در حدی که آب پرتقال بجوشد. وقتی سس آماده شد شعله را خاموش کنید.

دستور پخت کیک پرتقالی خیس

هنگامی که کیک را از فر بیرون آوردید آن را برش داده و سس تهیه شده را روی کیک ریخته و صبر کنید تا خنک شود.

اکنون کیک پرتقالی خیس شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید و یا برای مهمانی و مجالس خود تدارک ببینید.

برای تزیین کیک می توانید از پودر پسته استفاده کنید.

برای اینکه کیک خوب پف کند قالب خیلی بزرگ برندارید و تا 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید.

کیک پرتقالی

 

حتما بخوانید : خورشت ناز خاتون
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه