کیک هویج

کیک هویج

کیک هویج

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین کیک هایی که می توانید برای مناسبت های مختلف و مهمانی های خود تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید کیک هویج است که برای تهیه آن کافیست مواد لازم برای تهیه کیک هویج را آماده نموده و طرز تهیه کیک هویج را آموزش ببینید.

موادی که در این مطلب به آن اشاره می کنیم برای 8 نفر مناسب است و مقدار مواد اولیه با نسبت های مشخصی به کار رفته است. در صورتی که بخواهید این کیک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه، مقدار آن ها را کاهش یا افزایش دهید.

 این کیک را می توانید به عنوان دسر تهیه کنید و آماده سازی مواد و پخت کیک تقریبا یک ساعت زمان نیاز دارد.

توجه داشته باشید که وقتی برای اندازه گیری مقداری از پنس یاد می شود یعنی مقداری که بین انگشت اشاره و شصت قرار می گیرد.

کیک هویج

بهترین طرز تهیه کیک هویج با گردو

برای تهیه کیک هویج باید در اولین مرحله هویج ها را خوب بشویید و رنده کنید و سپس تخم مرغ را با شکر و وانیل و روغن به آن اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شوند‌.

سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط نموده و به تدریج به مواد خود اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکنواخت باشد. بعد باید قالب را چرب کرده و مقداری پودر نارگیل روی آن بپاشید و مایه کیک را درون قالب بریزید و کمی پودر دارچین روی آن بریزید.

فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم  نمایید و بگذارید تا گرم شود و آماده قرار گرفتن کیک بشود.

هنگامی که کیک پخت آن را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا خنک شود.

سپس باید همه موادی که برای روی کیک در نظر گرفته اید را با هم ترکیب کنید و روی کیک بمالید و بعد آن را به قطعات مناسب و دلخواه خود برش بزنید و کمی پودر نارگیل روی آن بپاشید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

همانطور که مشاهده کردید این کیک را می توانید هم با استفاده از فر و هم با استفاده از ماهیتابه و بدون فر آن تهیه کنید.

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج و گردو

کیک هویج از کیک هایی است که با توجه به این که دستور پخت ساده ای هم دارد اما اگر جزئیات را برای پخت آن رعایت نکنید ممکن است کیک شما به خوشمزگی و دلچسبی که میخواهید نشود و حالت چسبناک و خمیری بخود بگیرد.

معمولا کسانی که نکات لازم برای تهیه کیک را در نظر نمی‌گیرند و کیک هویج تهیه می‌کنند داخل آن خمیری می‌شود و زیاد هم پف نمیکند. پس بهتر است طبق مراحلی که به آن اشاره می کنیم پیش بروید تا یک کیک هویج خوشمزه داشته باشید.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه کیک هویج با گردو را به شما آموزش بدهیم. همچنین توجه داشته باشید که حتماً نسبت های بین مواد اولیه رعایت شده باشد و اگر خواستید کیک را برای افراد کمتر یا بیشتر تهیه کنید با توجه به همین نسبت ها مقدار آنها را تغییر بدهید و هیچ وقت مقدار هویج رنده شده یا بقیه محتویات را کم و زیاد نکنید.

در ادامه مواد لازم برای تهیه کیک هویج با گردو را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کیک هویج و گردو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو

  • شکر: 1 لیوان (125 گرم)
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: نصف لیوان (70 گرم)
  • شیر: 1 لیوان (125 گرم)
  • دارچین: 1 قاشق مرباخوری
  • هویج رنده شده: 1 لیوان
  • گردوی خرد شده (درشت): 1 لیوان (125 گرم)
  • آرد: 2 لیوان (250 گرم)
  • بیکبنگ پودر 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

کیک هویج و گردو خانگی

طرز تهیه کیک هویج و گردو

در اولین مرحله باید تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا هنگامی که پف کرده و سفید بشود باید این کار را انجام دهید و بعد روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

بعد از این مرحله نوبت به اضافه کردن آرد، وانیل، دارچین و بکینگ پودر می باشد و وقتی که آنها را اضافه کردید باید هم بزنید و سپس یک لیوان هویج رنده شده و یک لیوان گردو به باقی محتویات اضافه کنید و هم بزنید.

برای اینکه کیک شما بهتر شود، بهتر است گردو و آرد با هم مخلوط شده و الک شوند و با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.

سپس ظرفی را انتخاب کنید و داخل آن را با کمک روغن یا کره چرب کنید و بعد موادی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید و درون فر با دمای 170 درجه بگذارید.

تقریباً 30 دقیقه برای پختن کیک زمان احتیاج است و برای اینکه تست کنید آیا کیک پخته یا نه می توانید از خلال دندان استفاده کنید و داخل کیک فرو ببرید. اگر مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک شما پخته و آماده سرو کردن می باشد.

قبل از اینکه کیک هویج را از فر خارج کنید باید فر را خاموش کنید و در آن را باز بگذارید و بعد از چند دقیقه آن را بیرون بیاورید. نباید بلافاصله آنرا خارج کنید چون ممکن است پف کیک بخوابد. بعد از اینکه آن را بیرون آوردید و کمی خنک شد از قالب جدا کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

کیک هویج و گردو

کیک هویج و دارچین

شما می‌توانید کیک هویج را با استفاده از دارچین هم تهیه کنید، اینگونه طبیعت گرم تری به آن می دهید و هم عطر بهتری پیدا می کند و هم خوشمزه تر شود.

در ادامه مواد لازم برای تهیه کیک هویج و دارچین را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کیک هویج و دارچین را به شما آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای تهیه کیک هویج و دارچین

  • تخم مرغ :4 عدد
  • وانیل : یک قاشق چای خوری
  • شکر : یک و نیم لیوان
  • روغن مایع : یک لیوان
  • آرد سفید : 2 لیوان
  • بکینگ پودر : 3 قاشق چای خوری
  • دارچین : سه قاشق غذا خوری
  • گردو : چهار عدد
  • هویج : دو عدد

دستور تهیه کیک هویج و دارچین

طرز تهیه کیک هویج و دارچین

برای پذیرایی ها و مهمانی های خود می توانید کیک هویج و دارچین تهیه کنید که طعم بی نظیر و جذابی دارد و لطیف است و ملات زیادی داخل آن به کار رفته و یکی از بهترین انتخاب ها برای پذیرایی و عصرانه است.

برای تهیه کیک باید اول هویج ها را شسته و پوست آن را بکنید و با رنده ریز رنده کنید و سپس آرد را حدود 3 بار الک کنید که کاملا نرم شود و بافت لطیفی به کیک بدهد و اگر گلوله آرد داخل آن هست باز شود.

سپس بکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید و یک بار دیگر الک کنید. حالا مواد خشک آماده شده را کنار بگذارید و تخم مرغ ها را در دمای محیط بگذارید و بعد از چند دقیقه آنها را در ظرفی بشکنید. اگر به دمای محیط برسد کیک بهتر پف میکند.

کیک هویج و دارچین و گردو

حالا باید تخم مرغ ها را داخل یک ظرف بشکنید و آنها را هم بزنید تا یکدست شود و بعد وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. این کار را تا جایی انجام دهید که یک بافت کرمی رنگ و کشدار حاصل شود و تقریباً 5 دقیقه با دور تند همزن برای هم زدن مواد کفایت می‌کند.

بعد باید روغن مایع را به آنها اضافه کنید و هم بزنید و طی چند مرحله و به تدریج آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با کمک لیسک آرام آنها را هم بزنید و وقتی که مواد آماده شد یک ملاقه از آن را کنار بگذارید و به بقیه آنها هویج رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس گردوها را شکسته و نیم کوب کنید و 4 قاشق غذاخوری داخل مواد کیک بریزید و به کیک اضافه کنید و هم بزنید و بعد دارچین را اضافه کنید و ترکیب کنید.

سپس قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد داخل آن بپاشید و مواد را داخل آن بریزید و ترکیب دارچین و گردو را در آخرین مرحله اضافه کنید و بعد فر را روشن کرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد بگذارید و حدود 20 دقیقه کیک را داخل فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود و بعد فر را خاموش کرده و از آن خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

کیک هویج و دارچین

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه