شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

نعنا تازه به مقدار لازم

بهترین طرز تهیه شربت سکنجبین

برای تهیه شربت سکنجبین مواد زیادی لازم نیست و می توانید به راحتی با استفاده از موادی که در هر خانه ای پیدا می شود این شربت خوشمزه را تهیه کرده و میل کنید؛ خصوصاً در این روزهای گرم تابستانی خوردن شربت می تواند باعث رفع عطش شود.

طرز تهیه شربت سکنجبین

در ادامه با مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین برای 8 نفر آشنا می شوید که در صورت نیاز می توانید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید و در کمتر از 20 دقیقه این شربت خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

دستور تهیه شربت سکنجبین

در اولین مرحله برای درست کردن شربت سکنجبین باید مقدار شکری که گفته شد را همراه با 7 لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و آن را هم بزنید تا شکر به خوبی داخل آب حل شود و شهد بدست بیاید.

همانطور که قابلمه روی حرارت گاز قرار دارد چند برگ نعنای تمیز را هم با کمک یک نخ به هم وصل کنید و درون آب و شکر بگزارید تا وقتی که شهد به قوام دلخواه می‌رسد طعم نعنا بگیرد.

شربت سکنجبین و نعنا

وقتی که به غلظت و قوام مناسب رسید کمی هم سرکه داخل قابلمه شربت بریزید و اجازه دهید که چند دقیقه بجوشد.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید تا محتویات آن سرد شود. وقتی که شربت سرد شد بهتر است آن را از صافی رد کنید و داخل یک شیشه خشک و تمیز بریزید و آن را در محیط خنک قرار دهید.

 بهتر است شیشه مربا تمیز و کاملا خشک باشد تا مربا زود خراب نشود.

نوشیدنی سکنجبین

در انتهای کار می توانید کمی هم زعفران دم کرده به شربت اضافه کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد.

برای پذیرایی از مهمان ها و سرو کردن شربت بعد از اینکه سرد شد می‌توانید کمی از آن را داخل یک لیوان بریزید و روی آن هم یخ و آب سرد اضافه کنید و برای تزیین هم از چند برگ نعنا کمک بگیرید.

شربت سکنجبین یکی از شربت های معروف و قدیمی ما ایرانی هاست که معمولا در کنار تکه های یخ یا خیار رنده شده تهیه می کردند.

از شربت غلیظ تر آن هم می توانید در کنار کاهو به عنوان عصرانه یا میان وعده لذت ببرید. این شربت چند منظوره را به راحتی می توانید در کمتر از یک ساعت تهیه نمایید و از خوردن و استفاده از آن لذت ببرید.

شربت سکنجبین

 

حتما بخوانید : کیک هویج اسموتی
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه