کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس

مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس

شکر 5 قاشق سوپخوری

گیلاس یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که می توانید از آن کمپوت یا مربا تهیه کنید. برای تهیه کمپوت گیلاس باید اول گیلاس ها را خوب پاک کنید و بشویید و شربت آن را هم تهیه کنید و بعد گیلاس ها را داخل آن بیندازید.

کمپوت گیلاس

در این مطلب قصد داریم شما را با مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس آشنا کنیم و سپس طرز تهیه کمپوت گیلاس را به شما آموزش می دهیم.

کمپوت گیلاس

به این نکته دقت کنید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا کمپوت شما طعم و کیفیت بهتری داشته باشد.

اگر خواستید کمپوت را برای افراد بیشتری تهیه کنید یا با حجم بیشتری آن را آماده کنید باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید.

کمپوت گیلاس

بهترین طرز تهیه کمپوت گیلاس

به منظور تهیه کمپوت گیلاس باید شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و شکر کامل داخل آب حل شود و شهد غلیظی به دست بیاید.

سپس آن را از روی شعله گاز برداشته و منتظر بمانید که خنک شود چون در صورتی که گیلاس داخل شربت داغ فرو بروند ترک می‌خورند و ظاهر کمپوت شما خوب نخواهد شد.

کمپوت گیلاس خانگی

در همین مدت باید گیلاس ها را تمیز کرده و خوب بشویید و شربت گیلاس را درون آن بریزید و منتظر بمانید که 5 دقیقه روی شعله ملایم بجوشد.

سپس گیلاس ها را درون یک ظرف بریزید و مقداری آرد ذرت روی آنها ریخته و درون یخچال نگهداری کنید و به حالت سرد آنها را سرو کرده و نوش جان کنید.

دستور تهیه کمپوت گیلاس در خانه

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه