سالاد مرغ کاری

سالاد مرغ کاری

سالاد مرغ کاری

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کاری

کرفس دو قاشق غذاخوری ساقه خرد شده

هویج دو قاشق غذاخوری خرد شده

گشنیز یک چهارم فنجان تازه و خرد شده

عسل یک دوم قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

یکی از سالادهای سنتی که طعم بسیار لذیذی دارد و می توانید برای مهمانی ها و دورهمی ها آن را تهیه کنید سالادمرغ است که با ترکیب سبزیجات تازه و گوشت مرغ می توانید یک سالاد خوشمزه تهیه کنید و آن را همراه خانواده و مهمانانتان میل کنید.

سالاد مرغ و پنیر

درست کردن این سالاد کار بسیار آسانی است و کمتر از نیم ساعت زمان می خواهد و می توانید این سالاد را به عنوان پیش غذا در لیست غذایی خود قرار دهید و کمتر از نیم ساعت هم برای تهیه آن زمان نیاز دارید.

سالاد مرغ میوه ای

 در ادامه با مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کاری و همچنین مواد لازم برای تهیه سس سالاد مرغ کاری آشنا خواهیر شد و طرز تهیه این سالاد را آموزش می بینید. البته سالادهایی که می‌توانید به عنوان پیش غذا تهیه کنید بسیار متنوع هستند که از جمله آنها می توان به سالاد ماکارونی و سالاد مرغ مکزیکی هم اشاره کرد که در مطلبی جدا طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کاری

شیوه تهیه سالاد مرغ کاری

همانطور که در لیست بالا مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ کاری را مشاهده کردید، برای درست کردن این سالاد باید سینه مرغی که پوست کنده شده را بپزید و علاوه بر آن به هویج، ساقه کرفس و گشنیز تازه و کشمش نیاز دارید.

در اولین مرحله باید تمامی محتویات را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.

سالاد مرغ و سبزیجات

برای درست کردن سس مخصوص سالاد باید داخل یک کاسه کوچک کمی سس مایونز، آبلیمو، ماست یونانی، عسل و پودر کاری بریزید و به این محتویات کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

وقتی که سس آماده شد می توانید به سالاد خود اضافه کرده و آنها را حسابی مخلوط کنید تا تمام محتویات به سس آغشته شوند.

اکنون سالاد مرغ کاری شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

 توجه داشته باشید که ادویه کاری یک ادویه گرم و ترکیبی بوده و باید افرادی که آن را استفاده می‌کنند حساسیتی به مصرف آن نداشته باشند.

اگر تمایل داشتید می توانید کمی هم پنیر پارمسان روی سالاد خود رنده کنید و یا بادام هندی یا انواع آجیل که به آن علاقه مند هستید را داخل سالاد بریزید .

شیوه تهیه سالاد مرغ کاری

سالاد مرغ و شوید

استفاده از شوید در سالاد کاملا سلیقه ای است اما طعم جذابی دارد و برای کاهش چربی گزینه بسیار خوبی است. پس اگر با طعم آن مشکلی ندارید می توانید داخل سالاد مرغ از شوید استفاده نمایید.

سالاد مرغ و قارچ

اگر تمایل دارید در سالاد مرغ قارچ بریزید، می توانید با چند شیوه این کار را انجام دهید. یا قارچ های خام را خرد کرده و داخل سالاد بریزید، یا آن را بخار پز کنید و یا با کمی آبلیمو تفت دهید و داخل سالاد بریزید.

سالاد مرغ و کرفس

کرفس یکی از سبزیجات معروف برای افراد رژیمی است که در بیشتر غذاها و سالادها و اسموتی ها از آن استفاده می کنند. برای تهیه سالاد مرغ با کرفس یا می توانید کرفس را داخل محتویات سالاد خرد کنید، یا با بقیه مواد دلخواه آن را بخار پز کرده یا تفت دهید.

توجه کنید که هیچگاه برای بهتر شدن طعم کرفس آن را سرخ نکنید، زیرا با این کار هم از حالت رژیمی در می آید و هم خاصیت های مطلوب یک سبزی را از آن گرفته اید.

ساندویچ سالاد مرغ

سالاد مرغ و سیب زمینی

سالاد مرغ و سیب زمینی هم از آن سالادهای مقوی و لذیذی است که جای یک وعده غذایی کامل را می گیرد. برای این سالاد یا می توانید سیب زمینی را آب پز کنید، یا داخل سرخ کن بدون روغن بپزید و یا تنوری کنید. با این روش های هم خاصیت سیب زمینی حفظ می شود و هم کالری کمتری دارد و سالم تر است،

سالاد مرغ و پیازچه

سالاد مرغ و پیازچه هم جزو سالادهای رژیمی خوشمزه و جذابی است که طرفداران خاص خودش را دارد. ترکیب پیازچه و مرغ طعم جذابی را ایجاد می کند و خاصیت های زیادی هم دارد و کاملا رژیمی است (به شرطی که اجزای سالاد طبخ سالم و بی روغنی داشته باشند).

سالاد مرغ مجلسی

سالاد مرغ مجلسی علاوه بر محتویات بیشتر و مفصل تر باید تزیین زیباتری هم داشته باشد. با مشاهده تصاویر می توانید برای تزیین سالاد مرغ مجلسی ایده بگیرید. علاوه بر موادی که در عنوان ها به آن اشاره شده است می توانید از نان تست سوخاری شده و کدو خرد شده و فلفل شیرین خرد شده یا پنیر نیز داخل سالاد استفاده کنید.

سالاد مرغ مجلسی

سالاد مرغ رژیمی

برای تهیه سالاد مرغ رژیمی باید از سینه مرغ استفاده کنید که کالری کمتری نسبت به بقیه قسمت های مرغ دارد. برای پخت آن هم می توانید یا سینه مرغ را با ادویه و پیاز آب پز کنید، یا بخار پز کنید. حتما از ادویه و پیاز استفاده کنید که بوی مرغ گرفته شود.

بقیه مراحل پخت مانند همان روالی است که در بالا گفته شد.برای تهیه سالاد رژیمی نباید از سس یا روش سرخ کردن با روغن استفاده کنید تا غذا کالری کمتری داشته باشد.

سالاد مرغ

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه