شیرینی دادلی

شیرینی دادلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی دادلی

شما میتوانید انواع و اقسام شیرینی ها را در خانه تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمانان خود یا برای عصرانه آن را سرو کنید. کافیست مواد لازم برای تهیه یک شیرینی را بدانید و آن را آماده کنید و سپس طرز تهیه آن را آموزش ببینید و تهیه کنید.

شیرینی دادلی از آن شیرینی های لذیذ و خوش خوراکی است که در هر مناسبتی می توانید آن را سرو کنید و طرز تهیه بسیار آسانی هم دارد.

شیرینی دادلی

در این مطلب مواد لازم برای تهیه شیرینی دادلی را مشاهده نمودید. این مواد با نسبت های مشخصی به کار رفته اند و برای تهیه شیرینی با تعداد بیشتر یا کمتر باید نسبت بین مواد اولیه را ثابت نگه دارید و مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم نهایی شیرینی و فرم آن دلخواه باشد.

تزیین شیرینی دادلی

بهترین طرز تهیه شیرینی دادلی

ابتدا باید کره و روغن در دمای محیط باقی بماند تا کمی نرم شود و بعد پودر قندی که الک شده را به آن ها اضافه کنید و با کمک همزن برقی به مدت 5 دقیقه آن ها را مخلوط کنید.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و مجددا 1 دقیقه هم بزنید. آرد سفید و خرد نخودچی را هم الک کنید و به بقیه محتویات اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و با نوک انگشت خمیر را جمع کنید. قوام خمیر باید به گونه ای باشد که نه سفت و نه چسبنده باشد.

شیرینی دادلی خانگی

با انگشت خود به اندازه یک فندق از خمیر بردارید و گرد کنید ک وسط آن را سوراخ عمیقی ایجاد کنید. گلوله های تهیه شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید.

می توانید داخل یک تابه روی گاز به مدت 20 دقیقه هم بگذارید.

هنگامی که زیر شیرینی ها طلایی شد یعنی آماده شده و می توانید آن ها را بردارید و وقتی سردتر شد وسط آن را با ژله بریلو یا مربا یا شکلاک پر کرده و نوش جان کنید.

دستور پخت شیرینی دادلی

بر اساس رای 2 نفر از بازدیدکنندگان


برای حمایت از محتوایی که می‌پسندید، به اشتراک بگذارید:


حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه