سوفله بادمجان یا موساکا

سوفله بادمجان یا موساکا

سوفله بادمجان یا موساکا

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان یا موساکا

آرد 2 قاشق غذاخوری

سوفله در فرانسوی به معنی پف کردن است و به دسرها و پیش غذاهایی که وقتی تهیه می‌شوند حجم آنها افزایش پیدا می‌کند سوفله می گویند.

معمولاً برای دسر هایی مثل سوفله شکلات و سوفله سیب زمینی هم این واژه به کار می‌رود. انواع مختلف مواد غذایی هم این نام را با خود به همراه دارند. سوفله بادمجان جزو غذاهای خوشمزه و جدیدی است که اخیراً طرفداران زیادی پیدا کرده است.

موساکا بادمجان

در این مطلب مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان را به شما معرفی می کنیم و پس از آن طرز تهیه سوفله بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد.

این غذا به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می‌شود و برای تهیه آن نیاز به یک ظرف پیرکس یا یک چینی گود دارید که بتوانید آن را داخل فر بگذارید.

برای اینکه طعم سوفله بادمجان شما بهتر شود باید سس سفید هم تهیه کنید که در این مطلب به آن هم اشاره خواهد شد.

سوفله بادمجان

اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که مواد اولیه با نسبت‌های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا غذای شما کیفیت و ظاهر مناسبی داشته باشد.

پس اگر تصمیم گرفتید این غذا را در حجم کمتر یا بیشتر تهیه کنید بهتر است با در نظر گرفتن همین نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را کم یا زیاد کنید تا تاثیر منفی روی آن نداشته باشد. در ادامه طرز تهیه سوفله بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد.

سوفله بادمجان یا موساکا

بهترین طرز تهیه سوفله بادمجان یا موساکا

به منظور تهیه این غذا باید در اولین مرحله دو بادمجان را خوب شسته و پوست بگیرید و سپس آنها را به اندازه حلقه های 1 سانتیمتری برش بدهید و کمی نمک به آن بزنید تا تلخی بادمجان گرفته شود و موقع سرخ شدن روغن کمتری مصرف کند.

بعد از اینکه نیم ساعت گذشت بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و داخل یک تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود و بادمجان ها را درون روغن سرخ کنید و بعد آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود.

سوفله بادمجان

سپس ظرفی که برای تهیه سوفله بادمجان انتخاب کرده اید را در نظر بگیرید و یک لایه بادمجان درون ظرف پیرکس یک ظرف چینی گود قرار دهید.

بعد یک پیاز متوسط را بشویید و پوست آن را بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید و درون یک ماهیتابه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شود.

در همین مرحله باید گوشت چرخ کرده ها را هم اضافه کنید و تفت دهید و کمی زردچوبه داخل آن بریزید.

پس از آن دو قاشق رب گوجه فرنگی هم داخل پیاز ریخته و تفت بدهید تا جایی که بوی خامی رب برطرف شود و بعد یک لیوان آب داخل آن بریزید و منتظر بمانید که گوشت کاملاً بپزد و آب اضافه بخار شود.

موساکا

سپس فلفل و نمک و زردچوبه را برای طعم بهتر گوشت داخل آن بریزید که این مرحله کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید مقداری قارچ خرد شده هم داخل گوشت بریزید تا با هم بپزند.

یکی از مهمترین قسمت های تهیه سوفله بادمجان، تهیه سس سفید مخصوص آن است که باید آن را تهیه کنید و بعد روی گوشت و بادمجان ها بریزید.

برای این کار بهتر است قابلمه نچسب کوچک انتخاب کنید و 50 گرم کره داخل آن بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا آب شود و بعد 2 قاشق غذاخوری آرد سفید درون آن بریزید و تفت بدهید. بعد از کمی تفت دادن شیر را اضافه کنید و دائماً هم بزنید تا آرد گلوله نشود و کاملاً یکدست باشد.

دستور پخت سوفله بادمجان

پس از آن دو قاشق غذاخوری خامه، سپس نمک و فلفل را داخل آن بریزید و هم بزنید تا طعم دار شود. هنگامی که سس غلظت پیدا کرد شعله را خاموش کنید.

اکنون باید سس سفیدی که آماده شده را روی یک ردیف بادمجان ها بریزید و یک لایه پنیر پیتزا روی آن قرار دهید و بعد گوشت و پیاز را روی لایه اول بریزید و کمی سس سفید و پنیر پیتزا دوباره روی آن بگذارید و این کار را تا تمام شدن محتویات انجام بدهید. بهتر است آخرین لایه شما پنیر پیتزا باشد.

سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شود و بعد ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید و 40 دقیقه منتظر بمانید تا سوفله کاملاً بپزد و شعله بالای فر را روشن کنید که روی غذا کاملاً طلایی رنگ شود.

بعد از این مدت زمان سوفله بادمجان شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.

سوفله بادمجان و گوشت چرخ کرده

 

حتما بخوانید : سالاد غلات مخلوط
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه