سالاد غلات مخلوط

سالاد غلات مخلوط

سالاد غلات مخلوط

مواد تشکیل دهنده:

  • ½ فنجان کینوا
  • ½ فنجان فریکه
  • ½ فنجان جو
  • ½ فنجان مویز
  • ½ فنجان آب میوه
  • ½ فنجان بادام
  • 1/3 فنجان پسته
  • 1/3 فنجان آجیل کاج
  • ½ دسته جعفری قاره ای
  • ½ دسته نعناع
  • ½ دسته گشنیز
  • 1 عدد لیمو، پوست
  • نمک و فلفل، به مزه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

برای سرو

  • 100 گرم ماست یونانی
  • 1 عدد انار، بدون دانه

روش:

1. کینوا، فریکه و جو را در ظرف بخار بدون سوراخ ترکیب کنید. 400 میلی‌لیتر آب و بخار در دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه اضافه کنید تا دانه‌ها نرم شوند و آب جذب شود

2. فر را روی فن پلاس با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید

3. در حالی که دانه ها در حال پختن هستند، آب میوه و مویز را در یک قابلمه کوچک قرار دهید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا با تنظیم القایی 7 حرارت دهید تا آبمیوه شروع به جوشیدن کند.

4. بادام، پسته و مغزهای کاج را در سینی فر قرار دهید و در فر در طبقه 2 قرار دهید. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که خوب و طلایی شود تفت دهید. پس از پخته شدن، آن را روی تخته خرد کن بریزید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود، قبل از اینکه تقریباً خرد کنید

5. آجیل ها را به همراه مویز و آب میوه در یک کاسه سالاد بزرگ قرار دهید. همه سبزی ها را ریز خرد کرده و به همراه پوست لیمو به کاسه اضافه کنید

6. پس از پخته شدن دانه ها، مایع اضافی را از آن خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود و سپس آن را با آجیل و سبزی به کاسه اضافه کنید

7. هم بزنید تا ترکیب شوند، روغن زیتون را اضافه کنید و با نمک مزه دار کنید

8. به ظرف یا بشقاب سرو بریزید و روی آن مقداری ماست یونانی و دانه های انار بریزید

دستور پخت ارائه شده توسط Miele

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه