پنکیک قارچ

پنکیک قارچ

پنکیک قارچ

مواد لازم برای تهیه پنکیک قارچ

بسیاری از ما تمایل داریم که مهمانی ها و مجالس خود را به بهترین نحو برگزار کنیم و یکی از مهم ترین قسمت ها را پذیرایی هر چه بهتر از مهمان ها می دانیم.

برای همین منظور علاوه بر وعده غذایی اصلی، به دنبال شناخت و تهیه انواع مختلف پیش غذا و دسر هستیم.

یکی از پیش غذاهای لذیذ و فوق العاده ای که می‌توانید برای پذیرایی از مهمان های خود تهیه کنید پنکیک قارچ است که دستور پخت پنکیک قارچ بسیار ساده است و کافیست مواد لازم برای تهیه پنکیک قارچ را با نسبت های دقیقی که اشاره کرده ایم تهیه نمایید تا طرز تهیه پنکیک قارچ را به شما آموزش بدهیم و بتوانید پس از مطالعه، این پیش غذا را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

این میزان مواد اولیه پنکیک قارچ برای 4 نفر را فراهم می کند و در صورت تمایل برای تهیه این پیش غذا برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر، باید با توجه به نسبت ها، مقدار مواد را تغییر دهید.

پنکیک قارچ

بهترین طرز تهیه پنکیک قارچ

برای تهیه این پیش غذای لذیذ و دلچسب باید در ابتدای کار پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.

وقتی روغن گرم شد پیازها و فلفل دلمه ای های خرد کرده را داخل روغن تفت بدهید و سپس گوشت چرخ کرده را به مواد در حال تفت اضافه کرده و هم بزنید و منتظر بمانید که آب گوشت کشیده شود.

طرز تهیه پنکیک قارچ

سپس قارچ ها را ورقه ای خرد کرده و با کمی آبلیمو، نمک، فلفل، سس گوجه فرنگی و آویشن تفت بدهید و بعد شعله را خاموش کنید تا مایه گوشت خنک تر شود.

در همین مدت به سراغ تهیه خمیر پنکیک بروید. برای تهیه این خمیر باید شیر، آرد، تخم مرغ، کمی نمک و یک قاشق چای خوری جوش شیرین را به یکدیگر ترکیب کرده و هم بزنید.

پنکیک قارچ و پنیر

خمیری که حاصل شده را از صافی رد کنید که مایه یکدستی حاصل شود. سپس یک ماهیتابه متوسط برداشته و کف آن را با کمی روغن بپوشانید و خوب چرب کنید و یک ملاقه از این مواد را درون ماهیتابه بریزید و به شکل لایه نازکی سطح ماهیتابه را بپوشانید.

شعله گاز را ملایم کنید و منتظر بمانید تا موادی که داخلش ریختید خودش را بگیرد و بعد آن را برگردانید که سمت دیگر هم بپزد و رنگ طلایی به خود بگیرد. و نان هایی که پخته شدند را گوشه ای بگذارید که خنک شوند.

برای تمام مواد خود این فرآیند را تکرار کنید تا همه نان ها آماده شوند‌. هنگامی که نان ها خنک شدند، یک ملاقه از مواد گوشتی که آماده کرده بودید را برداشته و داخل هر نان بریزید و کمی پنیر پیتزای رنده شده هم روی هر یک بپاشید.

پنکیک قارچ و گوشت

سپس با دست نان ها را به شکل رول در بیاورید و درون یک طرف پیرکس مناسب بچینید.

وقتی همه نان ها را داخل ظرف پیرکس گذاشتید، در مرحله آخر پنیر پیتزای رنده شده را هم روی همه قسمت ها بریزید.

فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود 10 دقیقه ظرف حاوی پنکیک ها را داخل فر قرار دهید. اگر مایکروفر دارید حدود 8 دقیقه از قسمت گریل بپزید.

وقتی روی پنکیک های قارچ طلایی رنگ شد یعنی آماده شده و می توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و با سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

دستور پخت پنکیک قارچ

 

حتما بخوانید : فوکاچیا گیاهی و زیتون
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه