مارشمالو خانگی

مارشمالو خانگی

مارشمالو خانگی

مواد لازم برای تهیه مارشمالو خانگی

نمک به مقدار لازم

یکی از شیرینی های فانتزی و خوشمزه ای که می توانید در خانه تهیه کنید مارشمالو است که تصمیم داریم در این مطلب به صورت کامل طرز تهیه مارشمالو خانگی را به شما آموزش بدهیم.

با توجه به طعم لذیذ و حالت خاصی که این شیرینی دارد طرفداران بسیار زیادی را به سمت خود جذب کرده؛ خصوصا خانم ها علاقه زیادی به این شیرینی از خود نشان می‌دهند و خیلی از شما ترجیح می دهید که خودتان در خانه این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.

مارشمالو پرتقالی خانگی

برای این منظور بهتر است اول مواد لازم برای تهیه مارشمالو خانگی را بشناسید و آنها را مهیا کنید تا بتوانید با مطالعه طرز تهیه مارشمالو خانگی 1 شیرینی خوشمزه تهیه کنید و آن را با انواع مختلف نوشیدنی های داغ و یا دسر های مختلف و یا به صورت تنها نوش جان کنید.

توشته باشید که مواد اولیه که برای تهیه مارشمالو خانگی اشاره کرده‌ایم برای 4 نفر مناسب است و اگر ترجیح دادید مقدار کمتر یا بیشتر از این شیرینی خانگی تهیه کنید باید نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه تعیین شده را در نظر بگیرید و بعد با توجه به این نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

برای تهیه مارشمالو یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل احتیاج دارید و بقیه مواد را هم مشاهده کرده‌اید. در ادامه شما را با طرز تهیه مارشمالوی خانگی آشنا خواهیم کرد.

مارشمالو خانگی

بهترین طرز تهیه مارشمالو خانگی

برای تهیه مارشمالو در اولین مرحله باید عسل یا شربت غلیظ را با نصف فنجان آب و شکر داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد.

در مدت زمانی که شربت می جوشد باید ژلاتین را هم در بقیه آب حل کنید و کنار بگذارید.

بعد از اینکه دانه های شکر حل شد ژلاتین را اضافه کنید و 30 ثانیه اجازه بدهید که مواد با یکدیگر بجوشد و بعد آن را از روی شعله گاز بردارید و در گوشه ای بگذارید تا خنک تر شود.

شیرینی مارشمالو

سپس باید سفیده ها را داخل یک ظرف بریزید و با کمک همزن برقی خوب به هم بزنید تا سفت شود و بعد مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید.

در همین زمان هم زدن را ادامه بدهید تا همه محتویات شما با یکدیگر ترکیب شوند و حجم آن افزایش پیدا کند.

در ادامه کار باید وانیل را اضافه کنید و حدود 7 دقیقه محتویات را با هم هم بزنید تا خمیر مارشمالو آماده شود.

مارشمالو

سپس قالب مورد نظر را با کمک کاغذهای روغنی خوب بپوشانید و یا چرب کنید و کمی پودر قند بپاشید و سپس خمیر مارشمالو را درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید و مقداری پودر قند و نشاسته ذرت را با یکدیگر ترکیب کرده و روی خمیر مارشمالو بپاشید. هنگامی که مارشمالو خنک شد آن را از قالب بیرون بیاورید و به اندازه های دلخواه برش بدهید.

مارشمالو رنگی رنگی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه