ترشی انبه

ترشی انبه

ترشی انبه

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

انبه یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی است که می‌توانید هم آن را به عنوان میوه میل کنید و هم برای تهیه ترشی از آن استفاده کنید.

ترشی انبه ترشی منحصربفردی است که طرز تهیه آن هم بسیار ساده است و شما می توانید مواد اولیه ای که در این مطلب اشاره کرده ایم را فراهم کنید تا یک ترشی خوشمزه تهیه کنید و در کنار غذاهای خود نوش جان کنید.

در ادامه طرز تهیه ترشی انبه را به شما آموزش می دهیم. توجه داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا در نهایت ترشی بهتری داشته باشید. اگر خواستید حجم بیشتری از ترشی انبه تهیه کنید باید با رعایت نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه قرار داده شده، مقدار آنها را تغییر دهید تا ترشی بهتری آماده کنید.

ترشی انبه

بهترین طرز تهیه ترشی انبه

برای تهیه ترشی انبه مواد بسیار ساده و قابل دسترسی مورد استفاده قرار می گیرد و بلافاصله بعد از این که ترشی را تهیه کردید می‌توانید آن را نوش جان کنید.

اول باید گوجه ها را پوست گرفته و رنده کنید و درون یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و منتظر بمانید که آب گوجه ها کاملاً کشیده شود و غلظت مناسب را پیدا کند.  البته به جای گوجه از کنسرو گوجه هم می‌تواند استفاده کنید.

سپس انبه ها را خوب شسته و پوست آنها را با استفاده از پوستکن بگیرید و به اندازه های کوچک خرد کنید. هرچه انبه شما سفت و سبزتر باشد ترشی بهتر و با کیفیت تری خواهید داشت.

ترشی انبه خانگی

حالا انبه های خرد شده و گوجه هایی که پخته و آماده کرده اید را کنار بگذارید و سپس تمرهندی را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و همزمان به آن تخم گشنیز و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پس از آن یک لیوان سرکه روی مواد ریخته و منتظر بمانید که حرارت ببینند و بعداً انبه هایی را که خرد کرده بودید داخل قابلمه‌ای که تمبرهندی دارد بریزید تا 5 دقیقه داخل آن حرارت ببیند و نرم تر شود.

دستور تهیه ترشی انبه

وقتی که دیدید مواد در حال جوشیدن است باید گوجه هایی که آب آن را گرفته و غلیظ شده به مواد اضافه کنید تا 2 دقیقه دیگر هم بجوشند و بعد شعله را خاموش کنید.

 علت خاموش کردن شعله گاز این است که انبه ها له نشوند و سپس سیرهای ریز شده را به محتویات ترشی اضافه نمایید.

ترشی خانگی با انبه

ترشی آماده شده را در شیشه های دلخواه در داخل یخچال نگه دارید تا کاملاً برسد و بعد آن را مصرف کنید.

انبه شامل آب و فیبر زیادی است و از پیری پوست جلوگیری می‌کند و باعث بهبود گوارش می شود. همچنین برای تقویت قوای جنسی و کاهش بیماری‌های قلب و عروق مناسب است و ویتامین e ویتامین های زیادی دارد و همچنین باعث تقویت بینایی و سلامت چشم می شود.

ترشی انبه جنوبی

 

حتما بخوانید : خورشت پیاز
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه