شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی

آرد 1 و نیم پیمانه

یکی از شیرینی های نوستالژیک که مورد پسند بسیاری از ما ایرانی ها هم هست، شیرینی مشهدی است که مربای وسط این شیرینی طعم فراموش نشدنی را به آن می بخشد.

شما می توانید به راحتی شیرینی مشهدی را در منزل با استفاده از موادی که گفته می‌ شود تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

در ادامه با طرز تهیه شیرینی مشهدی آشنا خواهید شد و مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی را مشاهده خواهید کرد؛ البته این مواد با نسبت های مشخصی در نظر گرفته شده اند که اگر بخواهید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید باید حتماً با رعایت نسبت ها مقادیر سایر موادی را هم که در شیرینی به کار رفته تغییر دهید.

طرز تهیه شیرینی مشهدی

طرز تهیه شیرینی مربایی

در اولین مرحله برای درست کردن شیرینی مشهدی باید روغن جامد یا کره را آب کنید و سپس در کنار پودر قند و وانیل حدود 2 دقیقه با همزن هم بزنید تا رنگ کرمی به خود بگیرد.

سپس باید یک عدد زرده تخم مرغ را هم به محتویات اضافه کنید و مجددا آنها را هم بزنید و تا دو دقیقه این کار را انجام دهید.

بعد از آن باید یک قاشق عسل یا شهد را هم در کنار آب یا شیر ولرم به محتویات قبلی اضافه کنید و کمی دیگر آنها را هم بزنید.

دستور پخت شیرینی مربایی

مرحله بعدی نوبت اضافه کردن پودر کاکائو است که باید آنها را هم با همزن هم بزنید و در نهایت به تدریج آرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر متناسبی به دست بیاید و خمیر در ظرف جمع شود.

 خمیری که به دست آمده احتیاج به ورز دادن ندارد اگر بیش از حد آن را ورز دهید روغن می‌اندازد که دیگر برای تهیه شیرینی مناسب نیست و فرم خوبی نخواهد گرفت.

دستور تهیه شیرینی مشهدی

 بعد از اینکه خمیر آماده شد آن را درون نایلون بگذارید و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت خمیری که آماده شده را درون نایلون پهن کنید و به ضخامت نیم سانت برسانید و سعی کنید همه قسمت ها صاف و یکدست باشد.

سپس با استفاده از قالب های مختلف و مدل هایی که دارید آنها را قالب بزنید و بعد یک سینی مخصوص فر را بردارید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی هایی که قالب زده بودید را با فاصله از همدیگر قرار دهید و قسمت وسط نصف شیرینی ها را دوباره قالب بزنید و با استفاده از پشت سر ماسوله گرد خالی کنید.

شیرینی مشهدی یا آلمانی

 سپس شیرینی ها را برای مدت 10 دقیقه درون فر که در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم شده است قرار دهید وقتی که شیرینی ها پخته و سرد شد، باید شکلات‌های کاکائویی و شیری را هم ذوب کنید و با استفاده از ماسوله روی شیرینی هایی که وسط آنها خالی شده تزئین کنید.

می توانید از پودر پسته، شکلات، بادام و پودر نارگیل هم برای تزیین شیرینی مشهدی استفاده کنید. بعد از آن وسط شیرینی هایی که خالی نشده اند و ساده هستند کمی ژله مغزی یا مارمالاد بریزید و آنها را در زیر قرار دهید و شیرینی هایی که حفره دار و تزئین شده هستند را روی قسمت رویی بگذارید و آنها را به هم جفت کنید.

 حالا شیرینی های مشهدی که می خواستید آماده شده و می توانید درون ظرف مناسب سرو کرده و در کنار چای یا انواع نوشیدنی آن را میل کنید.

شیرینی مشهدی خانگی

 

حتما بخوانید : خورشت مسما بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه