دیگچه مشهدی

دیگچه مشهدی

دیگچه مشهدی

مواد لازم برای تهیه دیگچه مشهدی

هل نصف قاشق چایخوری

دیگچه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ مشهدی است که معمولاً در عزاداری‌ها آن را تهیه می‌کنند و طعم لذیذ آن باعث شده که طرفداران زیادی داشته باشد.

طرز تهیه آن بسیار آسان است و می توانید در مدت زمان کوتاه آن را تهیه کنید؛ کافی است مواد لازم برای تهیه دیگچه را بشناسید تا با جمع‌آوری آنها و مطالعه طرز تهیه دیگچه مشهدی یک دسر لذیذ و خوشمزه تهیه کنید.

دیگچه مشهدی

دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده و اگر بخواهید این دسر را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های دقیق بین مواد اولیه، مقدار آنها را تغییر دهید تا تاثیر منفی در طعم نهایی دسر شما نداشته باشد.

در ادامه طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی را مشاهده خواهید کرد.

دیگچه

بهترین طرز تهیه دیگچه مشهدی

به منظور تهیه این دسر خوشمزه باید اول برنج را خوب شسته و چند ساعتی بخیسانید. سپس آن را با 4 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری هل داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بپزد.

برنج را تا هنگامی که مغز پخت شده و شبیه پوره شود بپزید.

هنگامی که برنج کاملا پخت باید شیر را به آن اضافه کنید و دائماً هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید که شبیه شله زرد باشد.

در همین مرحله موقع اضافه کردن شکر به دیگچه است و باید دسر را آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

دیگچه خراسانی

زعفران و گلاب را به برنجی که غلیظ شده اضافه نمایید و نهایتاً هنگامیکه برنج شما کاملا پخت و یک مایه تقریباً سفت حاصل شد باید روغن مایع و خامه را به آن اضافه کنید و یک دم کنی روی درب قابلمه بگذارید و شعله را خیلی کم کنید و حدود 2 ساعت آن را در دم بگذارید؛ به صورتی که کاملاً سفت شود ولی باید مراقب باشید که ته نگیرد.

سپس می‌توانید دیگچه مشهدی آماده شده را داخل ظرف های دلخواه سرو کرده و برای تزیین دیگچه مشهدی می توانید از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید.

دسر مشهدی

در صورتی که تمایل داشته باشید که دیگچه به شکل برش و یا قالبی در بیاید باید آن را داخل سینی لبه دار با ارتفاع 5 سانتیمتر ریخته و سینی را با روغن جامد چرب کنید و بعد حدود 2 ساعت آن را داخل فر با دمای 180 درجه در طبقه میانی بگذارید تا بپزد.

وقتی احساس کردید که روی دیگچه شما به رنگ قرمز در آمده می توانید یک فویل آلومینیومی روی آن بپوشانید.

هنگامی که دسر شما خنک شد می توانید آن را به مدل دلخواه برش زده و میل نمایید. این مقدار مواد اولیه دیگچه مشهدی برای 6 نفر را فراهم می کند.

تزیین دیگچه مشهدی

 

حتما بخوانید : خورشت ساک
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه