خورشت ساک

خورشت ساک

مواد لازم برای تهیه خورشت ساک

استان گلستان که در قسمت شمالی ایران قرار دارد غذاهای محلی و سنتی مختص به خود را دارد که هرکدام طعم جذابی دارند و تجربه بی نظیری را برای شما رقم می زنند.

یکی از این غذاهای محلی گلستانی که بسیار مقوی است ساک می باشد که برای تهیه آن به اسفناج نیاز دارید که آهن فراوانی دارد و بیشتر گرگانی ها این خورش را در کنار مرغ پلو سرو می‌کنند و در مهمانی ها و مجالس خود و همچنین در ماه محرم آن را برای پذیرایی از مهمانان خود در نظر می گیرند.

خورشت ساک

در این مطلب مواد لازم برای تهیه خورشت ساک را مشاهده می کنید که با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند. این مقدار مواد اولیه خورشت ساک برای 10 نفر را فراهم می کند و چنانچه بخواهید این خورش را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید می توانید با در نظر گرفتن نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید.

در ادامه طرز تهیه خورشت ساک را مشاهده خواهید کرد. برای آماده سازی مواد اولیه 15 دقیقه زمان و برای پختن و جا افتادن آن دو ساعت و نیم زمان نیاز دارید و می‌توانید آن را هم به عنوان وعده غذایی ناهار یا شام به هم به عنوان سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان سرو کنید.

خورشت ساک گلستان

بهترین طرز تهیه خورشت ساک

برای تهیه غذای این محلی گلستانی باید ابتدا نخود را درون آب جوش ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد و هنگامی که نخود در حال جوشیدن است کمی جوش شیرین داخل آن بریزید تا پوست آن راحت تر گرفته شود.

بعد از اینکه نخود پخت، پوست آن را جدا کنید و با گوشت بپزید.

هنگامی که گوشت کمی پخت، اسفناج هایی که خرد شده با پیاز درون قابلمه ریخته و هم بزنید تا در کنار گوشت آنها هم بپزند.

خورشت محلی گلستانی

بعد آرد را با مقداری آب مخلوط کرده و هم بزنید و درون خورش بریزید تا لعاب خورشت شما بیشتر شود.

سپس سیر را داخل کمی روغن تفت دهید و داخل آن زردچوبه بریزید. نعنا خشک را هم داخل روغن تفت بدهید و نعناداغ تهیه کنید.

پس از آن هم نعناع داغ و هم سیر داغ را درون خورشت بریزید و بعد از اینکه چند جوش خورد آن را بچشید و اگر نیاز بود نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

سپس آن را از روی شعله گاز برداشته و در ظرف های دلخواه سرو کنید. برای تزئین می توانید نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.

خورشت ساک شمالی

 

حتما بخوانید : خورشت قورمه سبزی
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه