سوپ شیر

سوپ شیر

سوپ شیر

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

از بین انواع مختلف سوپ هایی که به عنوان دسر غذا یا پیش غذا سرو می شوند و یا حتی برخی از افراد آن را به عنوان غذای اصلی میل می کنند، سوپ سفید یا سوپ شیر محبوبیت زیادی دارد و معمولاً در خیلی از مهمانی ها و مجالس هم این غذا سرو می شود.

 برای درست کردن سوپ شیر معمولاً از شیر ، جو ، مرغ پخته و سبزیجات مختلف استفاده می شود که انتخاب نوع سبزیجات به سلیقه و ذائقه افراد خانه وابسته است ، ولی همیشه در هر نوع سوپ شیر باید حتما قارچ وجود داشته باشد.

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

برخی از افراد هم با توجه به ذائقه خود ترجیح می‌دهند بعد از اینکه پخت سوپ شیر تمام شد و جا افتاد آن را از روی حرارت بردارند و کمی خامه هم به آن اضافه کنند تا سوپ خوشمزه تر و مقوی تر و پرکالری تری را میل نمایند که البته تمام این موارد سلیقه‌ ای بوده و اجباری به اجرای آن نیست.

دستور پخت سوپ شیر

دستور پخت سوپ شیر

برای پختن این سوپ شیر باید در گام اول سینه مرغ را با مقداری پیاز کوچک و ادویه و نمک در یک قابلمه بپزید و در همین حین جو‌پرک ها را هم داخل مخلوط کن و آسیاب بریزید و آنها را به اندازه یک چهارم اولیه خرد کنید.

اکنون جو پرک ها را داخل یک قابلمه دیگر ریخته و کمی آب روی آن بریزید و روی شعله بگذارید و در حین پختن در قابلمه هم باز باشد تا جو کاملا باز شده و لعاب بیندازد. حدوداً یک ساعت زمان برای پختن کامل جو زمان لازم است و اجازه دهید کمی بیشتر آب آن هم تبخیر شود و بعد شیر (گرم) را داخل قابلمه بریزید.

سوپ شیر

در مرحله بعدی باید هویج رنده شده را به همراه قارچ های ورقه ای و مغز کرفس به سوپ اضافه نمایید و مجدداً یک ساعت صبر کنید که سوپ شما خیلی خوب جا بیفتد و می‌ توانید در انتهای کار هم سینه مرغ ریش ریش شده به همراه ذرت های پخته شده را به سوپ خود اضافه نمایید و کمی هم نمک و فلفل و ادویه به محتویات افزوده و شعله را خاموش کنید.

حالا سوپ شما آماده سرو کردن است و می توانید نوش جان کنید .

همانطور که در ابتدای صحبت گفته شد می توانید کمی هم خامه به سوپ اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یک ظرف سوفله خوری مناسب سرو کرده و با کمی سبزی مانند جعفری تزئین کنید.

روش دیگری هم برای تهیه سوپ‌ شیر وجود دارد و در آن باید قارچ ها را نگینی کرده و در یک قابلمه مقداری کره بریزید و قارچ ها را تفت دهید و بعد کره را هم به آن اضافه کرده و کمی تفت داده و سپس شیر و بقیه مواد را طبق روالی که گفته شد به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ

نکات مهم پخت سوپ

 اگر تمایلی به خوردن سوپ غلیظ ندارید و یا سوپ شما بیش از تصور و چیزی که انتظار داشتید غلیظ شده است، می‌ توانید از مقدار بیشتر شیر برای رقیق کردن استفاده کنید.

 از مهم ترین نکاتی که در فرایند پختن و تهیه کردن سوپ شیر باید به آن توجه داشته باشید این است که به هیچ وجه به آن آبلیمو اضافه نکنید چون ممکن است شیر شما ببرد. اگر کسی می‌خواهد که غذا را با آبلیمو میل کند می تواند آن را در سر سفره به صورت جداگانه به بشقاب خود اضافه کند.

طرز تهیه سوپ

اگر طرفدار تند و تیز چاشنی دار بودن غذا هستید می توانید برای طعم دار کردن بهتر سوپ شیر از فلفل سفید استفاده کنید زیرا طعم بسیار منحصر به فرد و لذیذی به آن می بخشد.

بسیاری از دستورهای پخت که در سایت های مختلف مشاهده می شود توصیه دارند که برای طعم بهتر شیر آب مرغی که مرغ داخل آن پخته را هم به سوپ اضافه کنید؛ اما ما هرگز این کار را پیشنهاد نمی کنیم زیرا بیشتر مرغ هایی که امروزه در بازار موجود هستند واکسینه شده اند و برای جلوگیری از هرگونه مشکلات هورمونی پیشنهاد می‌ کنیم که آب مرغ را حتماً خالی کنید و داخل غذا نریزید.

سوپ شیر و قارچ

سوپ شیر مجلسی

اگر برای مهمانی ها و مجالس خود سوپ شیر تهیه می کیند باید به تمام نکاتی که گفته شد توجه کنید و نسبت های مواد را رعایت کنید. علاوه بر آن حتما از شیر گرم و ترجیحا پرچرب استفاده کنید تا غلظت و طعم بهتری داشته باشد. همچنین می توانید روی آن را با کمی قارچ آب پز شده یا جعفری تزیین نمایید.

سوپ شیر مجلسی

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه