قارچ پلو

قارچ پلو

قارچ پلو

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو

نمک 1 قاشق چایخوری

تنوع غذای ایرانی ها بسیار بالاست و خوشبختانه شما با هر ذائقه ای که داشته باشید می توانید خوشمزه ترین غذاها را بر سر سفره رنگین خود ببرید که یکی از این غذاهای خوشمزه که جزو پلوها و چلوها محسوب می‌شود قارچ‌ پلو است که در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو آشنا خواهید شد و مواد لازم برای تهیه قارچ پلو را مشاهده می کنید.

البته مواد لازم برای قارچ پلو که مشاهده می کنید برای 4 نفر در نظر گرفته شده است و اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

برای آماده سازی مواد اولیه جهت پخت قارچ پلو به 15 دقیقه زمان نیاز دارید و برای پختن و جا افتادن این غذا 45 دقیقه زمان احتیاج دارید و می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان وعده غذایی اصلی در شام یا ناهار میل کنید.

 طرز تهیه قارچ پلو

دستور تهیه قارچ پلو

در اولین مرحله برای تهیه قارچ پلو باید برنج را به تعدادی که میخواهید بشویید و با آب و نمک حدود چند ساعت بخیسانید.

برای شروع مراحل پخت و پز باید اول قارچ ها را داخل روغن سرخ کنید که به این منظور باید داخل یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و قارچ ها را به همراه دو قاشق آبلیمو داخل روغن سرخ کنید . اضافه کردن آبلیمو برای سیاه نشدن قارچ است.

دستور تهیه قارچ پلو

سپس پیاز داغ را به قارچ سرخ شده اضافه کرده و آنها را هم بزنید و کمی زرشک، رب و نمک هم به محتویات ظرف اضافه کنید و مجددا آنها را تفت دهید تا با هم مخلوط شوند و در نهایت کره را به این مواد اضافه کنید.

پلو با قارچ

پس از آن یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و ته آن کمی روغن ریخته و نان یا سیب زمینی بچینید و بعد برنج و مخلوط قارچ را به صورت لایه ای تا تمام شدن محتویات داخل قابلمه بچینید و کمی هم ادویه پلویی روی آن بپاشید و بعد قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا برنج شما جا بیفتد.

تقریبا 45 دقیقه بعد قارچ های شما آماده خوردن است و می‌ توانید آن را سرو کرده و در کنار انواع مختلف ترشی  میل کنید.

قارچ پلو

قارچ پلو با مرغ

برای اینکه قارچ پلو شما خوشمزه تر شود و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد حتی می توانید به عنوان یک غذای مجلسی و یا در مهمانی ها آن را تهیه کنید. می توانید داخل قارچ‌پلو خود از مرغ هم استفاده کنید.

برای این منظور باید ابتدا مرغ را کاملا بپزید و داخل آن یک عدد پیاز هم بریزید تا بوی زخم آن گرفته شود. وقتی که مرغ ها پختند آب آن را بیرون ریخته و مرغ ها را ریش ریش کنید. هنگامی که قارچ ها را تفت می دهید مرغ های ریش شده را هم داخل تابه ای که محتویات قارچ پلو را درست می کردید بریزید و با سایر مواد تفت دهید و بقیه مراحل را مانند دستورالعملی که به آن اشاره کردیم پیش ببرید.

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه