پیشمه ترکمنی

پیشمه ترکمنی

پیشمه ترکمنی

مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی

وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری

شیر یک و نیم پیمانه

آرد به میزان لازم (حدود10 پیمانه)

پیشمه یکی از شیرینی های محلی ترکمنی است که طعم بسیار لذیذی دارد و می توانید به عنوان عصرانه و یا به عنوان شیرینی آن را میل کنید. در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی را به شما معرفی کنیم و سپس طرز تهیه پیشمه ترکمنی را به شما آموزش می دهیم.

بیشمه

فراموش نکنید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه قرار داده شده تا شیرینی با کیفیت و خوش طعم تری داشته باشید.

پس اگر تصمیم گرفتید این شیرینی را برای تعداد نفرات بیشتر یا حجم بالاتر تهیه کنید باید نسبت های بین مواد اولیه را رعایت کنید و مقدار مواد را افزایش دهید.

در ادامه طرز تهیه پیشمه ترکمنی را به شما آموزش خواهیم داد.

پیشمه ترکمنی

بهترین طرز تهیه پیشمه ترکمنی

برای تهیه پیشمه ترکمنی باید داخل یک ظرف روغن و شکر بریزید و با هم مخلوط کنید و با کمک هم زن برقی آنها را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید و به ترتیب ماست، شیر و بکینگ پودر را به محتویات شیرینی خود اضافه کنید و هم بزنید.

در نهایت باید آرد را به کمک الک کم کم به بقیه محتویات اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

هنگامی که خمیر شما سفت شد با کمک دست آن را ورز بدهید و انقدر آرد بریزید که خمیر دیگر به دست شما نچسبد.

پس از آن خمیر را داخل یک کاسه ریخته و با یک پارچه روی آن را بپوشانید و سه ساعت به آن استراحت بدهید.

پیشمه

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد باید آن را به اندازه‌ی گردو کوچکی بردارید و با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت نیم سانت باز شود و یا آن را داخل قالب های دلخواه بریزید.

 در یک قابلمه کوچک روغن زیادی بریزید و شیرینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ قهوه ای پیدا کنند و بعد آن را روی حوله روغن گیر بزارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

شیرینی پیشمه ترکمنی جزو دسرهای ایرانی محسوب می‌شود که آن را به عنوان دسر و یا میان وعده می‌توانید تهیه و سرو نمایید.

پیشمه شیرینی ترکمنی

 

حتما بخوانید : خورشت ساک
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه