موس کدو حلوایی

موس کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه موس کدو حلوایی

شیر یک پیمانه کم چرب

کدو حلوایی یا همان کدو تنبل جزو مواد بسیار مغذی است که خیلی از افراد طعم آن را به صورت طبیعی دوست ندارند و باید با روش های خاصی تهیه شود. برای پختن کدو حلوایی باید نکاتی را رعایت کنید تا تبدیل به یک دسر خوشمزه شود و از خوردن آن لذت ببرید.

کدو حلوایی خاصیت های زیادی دارد و برای سلامت چشم ها و پروستات مفید است و باعث کاهش ابتلا به سرطان می‌شود. همچنین عصاره کدو تنبل به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش قند خون کمک می‌ کند.

با مطالعه طرز تهیه موس کدو حلوایی که در ادامه معرفی می کنیم می‌ توانید یک دسر خوشمزه از این ماده پرخاصیت تهیه کنید و به همراه خانواده می‌ل نمایید.

طرز تهیه موس کدو حلوایی

تهیه این دسر کار بسیار آسانی است و حدود یک ساعت و نیم زمان می‌ خواهد و در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود. مواد لازمی که در ادامه مشاهده می‌ کنید برای 4 نفر تدارک دیده شده و در صورتی که بخواهید موس را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه موس کدو حلوایی

دستور پخت موس کدو حلوایی

در اولین مرحله برای پختن این دسر باید داخل یک قابلمه یک پیمانه شیر به همراه پودر ژلاتین ریخته و مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و بعد از اینکه شروع به بخار کردن نمود، قبل از اینکه به جوش بیاید قابلمه را از روی شعله بردارید تا خنک شود.

در مرحله بعدی باید ماست، پوره کدو حلوایی، دارچین، شکر، جوز هندی و زنجبیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و با سرعت متوسط همزن به هم بزنید تا به خوبی یکدست و مخلوط شوند و کمی هم خامه قنادی فرم گرفته سولیانو را به آنها اضافه کرده و مجدداً هم بزنید و در این زمان همزن را با سرعت پایین روشن کنید و مخلوط شیر گرمی هم که تهیه کرده بودید را به آنها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که محتویات یک دستی حاصل شود.

موس کدو تنبل

در نهایت حدود 4 ساعت موادی که به دست آمده را داخل یخچال بگذارید تا کاملاً بسته شود. وقتی که دسر شما بسته شد می توانید داخل ظرف های مورد نظر سرو کرده و با دارچین و خامه روی آن را تزئین کنید. اکنون دسر کدو حلوایی شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

دستور پخت موس کدو حلوایی

 

حتما بخوانید : گاناش
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه