لوبیا چشم بلبلی پلو

لوبیا چشم بلبلی پلو

لوبیا چشم بلبلی پلو

مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو

رب یک قاشق غذاخوری

یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی که در دسته پلوها قرار می گیرد لوبیا چشم بلبلی پلو است که غذایی بسیار مقوی بوده زیرا لوبیا چشم بلبلی خواص بسیار زیادی دارد.

شما می توانید به راحتی یک غذای خوشمزه و مقوی تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید. از این غذا می‌توانید به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

در ادامه مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو را به شما آموزش می دهیم. توجه داشته باشید که این میزان مواد اولیه برای 3 الی 4 نفر مناسب است و برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

لوبیا چشم بلبلی پلو

بهترین طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو

ابتدا باید لوبیا و برنج را بشورید و حدود سه ساعت داخل آب ولرم در ظرف های جدا بخیسانید و آب لوبیا ها را هم هر از چندگاهی عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. بهتر است از لوبیای چشم بلبلی ریز برای تهیه این پلو استفاده کنید.

پس از آن گوشت را به شکل خیلی ریز خرد کنید و پیاز ها را هم به شکل نگینی خرد کرده یا رنده کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید.

پلو شوشتری

هنگامی که پیازها سبک و طلایی رنگ شدند گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و هنگامی که رنگ گوشت تغییر پیدا کرد، می توان یک قاشق رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه نموده و آن را تفت بدهید و بعد از چند دقیقه لوبیایی که خیس خورده بود را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس دو لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا لوبیا و گوشت در کنار هم به تدریج و به مرور بپزند.

باید حواستان باشد که لوبیاها له نشوند تا ظاهر غذا زیباتر باشد چون معمولاً لوبیا چشم بلبلی زود می پزد.

لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت

در آخرین مرحله باید نمک، زعفران دم شده، فلفل سیاه و پوست پرتقال رنده شده را داخل گوشت بریزید و بعد برنج را به روال معمول آبکش نموده و دم بگذارید. هنگامی که می‌خواهید پلو را داخل ظرف مورد نظر سرو کنید مایه گوشتی را به شکل لایه ای روی برنج بگذارید و مقداری هم ادویه پلویی روی آن بپاشید و آن را تزیین کنید.

البته در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید این غذا را به صورت لا به لا پلو تهیه کنید و بعد از اینکه برنج آبکش شد آن را به صورت لایه ای با محتویاتی که آماده کرده بودید قرار دهید و بعد دم بگذارید.

لوبیا پلو شوشتری

برای ادویه پلویی جهت طعم دار شدن لوبیا چشم بلبلی پلو می توانید از دارچین، پودر گل محمدی و زیره سیاه استفاده کنید که آن هم کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

اگر مایل باشید می توانید گوشت را به صورت قلقلی هم روی این غذا قرار دهید که برای این کار باید گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده مخلوط کنید و با هم ورز دهید و کمی هم ادویه و نمک به آن اضافه کنید و به شکل قلقلی ریز در بیاورید و داخل روغن تفت دهید و سایر مراحل را مانند همان گونه که گفته شد انجام دهید.

لوبیا چشم بلبلی پلو با مرغ

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه