خوراک میگو

خوراک میگو

مواد لازم برای تهیه خوراک میگو

اگر از مصرف مداوم برنج خسته شده اید و یا تمایل دارید غذاهای نونی بیشتری مثل انواع مختلف خوراک را یاد بگیرید تا تنوع غذایی بهتر و جذاب تری داشته باشید پیشنهاد می کنیم یک بار هم که شده خوراک میگو را امتحان کنید تا برای همیشه آن را به صورت منظم در برنامه غذایی خود قرار دهید.

یکی از خوش طعم ترین و قوی ترین خوراک هایی که می توانید در خانه با استفاده از مواد اولیه قابل دسترس تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید خوراک میگو است.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه خوراک میگو را به شما آموزش بدهیم که یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و سالم در جهان به حساب می‌آید و چون جزو غذاهایی دریایی محسوب می شود برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

خوراک میگو

مواد اولیه برای تهیه خوراک میگو با نسبت های مشخص کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا خوراک میگو برای 3 نفر را تهیه کند. در صورتی که تمایل داشته باشید این خوراک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید تا غذای خوش طعم تر و با کیفیت تری داشته باشید.

در ادامه طرز تهیه خوراک میگو را به صورت کامل برای شما شرح می دهیم و با انجام مرحله به مرحله نکاتی که گفته می‌شود می‌توانید شما هم مانند یک آشپز حرفه ای این غذای دریایی را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

طرز پخت خوراک میگو

بهترین طرز تهیه خوراک میگو

برای اینکه خوراک میگو تهیه کنید اول باید میگوها را خوب پاک کرده و پوست روی آنها را بگیرید و سر آنها را هم جدا کنید. پشت کمر آن نوار سیاه ظریفی وجود دارد که باید از آن قسمت برش بدهید و رگ سیاه را با کمک خلال دندان خارج کنید.

سپس باید میگوها را خوب شسته و داخل یک قابلمه بگذارید و لیموها را هم از وسط نصف کرده و آب آنها را بگیرید و مقداری از آن را کنار گذاشته و بقیه را روی میگو ها بریزید و لابلای میگو ها هم دارچین بریزید تا هم بوی زهم آن گرفته شود و هم طعم بهتری پیدا کند.

خوراک میگو و سبزیجات

پس از آن قابلمه را روی شعله گاز با حرارت کم بگذارید تا بخار پز شود. سپس کدو و هویج را پوست گرفته و خوب بشویید و از وسط نصف کنید و به شکل نوارهای باریک و بلند روی تخته آشپزخانه خرد کنید.

اکنون باید یک ماهیتابه روی شعله کم گاز بگذارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید تا گرم شود. سپس کدو و هویج هایی که به صورت نواری خرد کرده بودید را داخل روغن زیتون تفت بدهید و مقداری زنجبیل تازه را برش بدهید و به بقیه محتویات اضافه کرده و تفت بدهید و مقداری نمک روی آن بپاشید و تفت دادن را دائماً انجام دهید تا خوب و یکدست بپزند.

خوراک میگو و لوبیا

فلفل دلمه‌ای رنگی را هم خورد کرده و به بقیه محتویات اضافه کنید. بعد از اینکه چند بار تفت دادید در ماهیتابه را ببندید تا محتویات در کنار هم بخارپز شوند.

میزان پختن محتویات خوراک میگو به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد؛ بعضی ها نرم تر و بعضی ها تردتر می پسندند.

اگر تمایل داشته باشید می توانید از ذرت، قارچ، کلم بروکلی و سایر سبزیجات و سیب زمینی در خوراک میگو خود استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی دارد.

خوراک

حالا به میگوها سر بزنید اگر کاملا پخته بودند یک قاشق روغن درون یک قابلمه ریخته و میگوها را داخل آن تفت بدهید و هنگامی که تفت خورند به بقیه محتویات ماهیتابه خود اضافه کنید و منتظر بمانید تا 5 دقیقه کنار هم بپزند و طعم آنها با یکدیگر ترکیب شوند.

سپس برش های زنجبیل را از داخل خوراک میگو بیرون آورده و بقیه آبلیموی تازه که گرفته بودید را داخل خوراک‌ میگو بریزید. بعد از 5 دقیقه خوراک میگو شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.

خوراک میگو دریایی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه