کیک اسفناج

کیک اسفناج

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج

آرد : دو لیوان (270 گرم)

شکر : یک و یک چهارم لیوان (250 گرم)

شیر : یک چهارم لیوان (80 گرم)

یکی از خوشرنگ ترین و خوش طعم ترین کیک هایی که می توانید در خانه درست کنید کیک اسفناج است که رنگ سبز طبیعی و جذابی دارد که نظر هر کسی را به خود جلب می‌کند. علت این رنگ زیبای سبز استفاده از پوره اسفناج خام می باشد.

در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج را به شما معرفی کنیم تا با آماده سازی آنها و پیروی از طرز تهیه کیک اسفناج بتوانید یک کیک خوشمزه تهیه کرده و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

کیک اسفناج با تزیین اسفناج

دقت داشته باشید که مواد اولیه با نسبت‌های مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا کیک بهتر و خوش طعم تر و با کیفیت تری داشته باشید؛ پس اگر خواستید این کیک را برای حجم کمتر یا بیشتری تهیه کنید بهتر است با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید.

کیک اسفناج با تزیین خامه

بهترین طرز تهیه کیک اسفناج

به منظور تهیه کیک اسفناج باید در اولین مرحله اسفناج های خرد شده را در مخلوط کن بریزید و مقداری شیر و روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید.

باید اسفناج ها میکس شوند تا به شکل پوره دربیایند. سپس تخم مرغ ها را درون یک ظرف شکسته و پوست پرتقال رنده شده و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با همزن هم بزنید تا یک مایه غلیظ و کشدار حاصل شود.

دستور پخت کیک اسفناج

بعد از آن باید پوره اسفناج را به آنها اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید تا محتویات با هم مخلوط شوند.

پس از آن بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید و سه بار آنها را الک کنید که کاملاً نرم و یکدست شوند و بعد طی چهار مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد کیک خود اضافه کنید و به شکل دورانی در یک جهت با کمک یک لیسک آرام آن را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

تزیین کیک اسفناج

سپس باید کف قالب را چرب کنید و مقداری آرد کف آن بپاشید. پس از آن مواد را درون قالب کیک بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.

دقت داشته باشید که برای تهیه این کیک باید فقط از برگ های اسفناج استفاده کنید و ساقه های آن را داخل مخلوط کن نریزید.

برای اینکه بخوهید کیکی که تهیه می‌کنید به قالب نچسبد و راحت جدا شود بهتر است روغن جدا کننده خانگی تهیه کنید.

کیک اسفناج اسفنجی

برای این منظور باید یک قاشق روغن جامد، یک قاشق آرد و یک قاشق روغن مایع را با هم مخلوط کنید و قالب را توسط آن چرب کنید.

برای تهیه بهتر این کیک همه مواد را از چند دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید تا با محیط هم دما شوند و حالت یخ‌زدگی نداشته باشند.

بهتر است برای تهیه کیک از قالب میان تهی استفاده کنید تا دما به صورت منظم به همه قسمت های کیک برسد.

حتماً یک سوم قالب کیک خالی باشد تا جای کافی برای پف کردن داشته باشد. برای تزیین کیک اسفناج خود می توانید از پودر قند استفاده کنید.

کیک اسفناج مجلسی

 

حتما بخوانید : استیک بره با سس ماست
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه