کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی

  • کره : 6 قاشق غذاخوری
  • نمک : نصف قاشق غذاخوری
  • آرد : یک و نیم پیمانه

 

توت فرنگی از میوه های بسیار جذاب و خوش طعم تابستانی است که می توانید هم آن را به عنوان میوه در کنار انواع میوه های لذیذ تابستانی میل کنید و هم می توانید از آن مربا، شربت و کیک تهیه کنید و برای دسر و عصرانه خود این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با استفاده از توت فرنگی های آبدار و تازه تابستانی یک کیک فوق العاده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

کیک توت فرنگی خانگی

به همین منظور ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی خانگی را مشاهده کرده اید که با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا کیک خوش طعم تر و بهتری به شما تحویل بدهند.

اگر خواستید کیک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید تا کیک شما با همان کیفیت مطلوب به دست بیاید. در ادامه طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

کیک توت فرنگی

بهترین طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی

توت‌فرنگی علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد برای زیبایی و پوست شما هم بسیار مفید است و به کاهش بیماری‌های قلبی و پیشگیری از بروز آنها کمک می‌کند.

برای تهیه کیک توت فرنگی برای 6 نفر باید مواد اولیه را با همان نسبت هایی که در ابتدای مطلب به آن اشاره شده آماده کنید.

در اولین مرحله باید کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم تر شود و با دمای محیط هم دما شود. سپس کره را با مقداری شکر درون یک کاسه بریزید و به کمک همزن برقی آنها را هم بزنید تا ترکیب و مخلوط شوند و رنگ کرمی پیدا کنند.

دستور پخت کیک توت فرنگی

سپس باید وانیل را اضافه کنید و یک تخم مرغ درون آن بشکنید و دوباره آن را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.

پس از آن باید نمک، آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و طی چند مرحله به محتویات کیک خود که آماده کرده بودید اضافه کنید.

در حین اضافه کردن آرد بهتر است شیر را هم طی سه مرحله به محتویات کیک خود اضافه کنید و هر بار آنها را هم بزنید تا مایه یکدستی داشته باشید.

کیک اسفنجی توت فرنگی

سپس قالب مخصوصی که برای تهیه کیک انتخاب کرده اید را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید و به کمک پشت قاشق روی آن را صاف کنید و بعد سر توت فرنگی ها را از آن جدا کرده و از وسط برش بزنید و روی کیک قرار دهید.

در مرحله بعد می توانید 2 قاشق شکر روی توت فرنگی های خود بپاشید.

کیک توت فرنگی خامه ای

سپس کیک را حدود 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بگذارید و بعد از 10 دقیقه به مدت نیم ساعت دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.

بهتر است از قبل فر را با دمای 160 درجه روشن نگه داشته باشید تا فضای داخلی آن گرم و آماده باشد. برای آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان و برای پختن کیک 35 دقیقه زمان نیاز دارید.

همانطور که گفته شد این مقدار مواد اولیه کیک برای 6 نفر را فراهم می کند که می توانید مقدار آن را کاهش یا افزایش دهید.

کیک با تزیین توت فرنگی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه