کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

کدو حلوایی جزو مواد غذایی مغذی و کم کالری است که بافت نرم و لطیف و طعم شیرینی دارد و شما می توانید با استفاده از این ماده غذایی انواع دسر، کوکو و غیره را تهیه کنید. اما جالب است بدانید که با استفاده از این ماده غذایی مغذی و کم کالری می توانید یک کیک خوشمزه هم برای عصرانه یا مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

کیک کدو حلوایی

کدو حلوایی برای ترمیم سلول های پوستی و پاک کردن سلول های مرده پوست بسیار مناسب است و ویتامین آ زیادی دارد که باعث جوانسازی و شادابی پوست شما می شود که همین خاصیت باعث شده که مورد توجه خانم های خانه داری قرار بگیرد که اهمیت زیادی به زیبایی خود می دهند.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با استفاده از یک سری مواد اولیه کاملا در دسترس، یک کیک خوشمزه تهیه کنید.

کیک کدو حلوایی خانگی

بنابراین ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی را مشاهده کرده اید که این میزان مواد اولیه برای 8 نفر مناسب است. اگر توجه داشته باشید مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا هم طعم و هم ظاهر کیک شما مطلوب و دلچسب باشد.

اگر تصمیم گرفتید کیک کدو حلوایی را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه قرار داده شده، مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید تا کیک خوش طعم و لذیذی داشته باشید.

برای آماده سازی مواد اولیه 40 دقیقه و برای پختن کیک 50 دقیقه زمان نیاز دارید. در ادامه طرز تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد.

کیک کدو تنبل

بهترین طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کدو حلوایی در فصل پاییز به وفور یافت می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از آن مربای کدو حلوایی، موس کدو حلوایی و سوپ کدو حلوایی هم تهیه کنید؛ ولی در این مطلب قرار است طرز تهیه کیک کدو حلوایی را آموزش ببینید.

در اولین مرحله باید یک کاسه‌ی مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید و با کمک هم زن برقی 5 دقیقه آنها را هم بزنید. سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا یکدست شوند و بعد پوره کدو را به آنها اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

برای اینکه پوره کدو تهیه کنید باید کدو را با 3 لیوان آب بپزید و هنگامی که آب کدو تمام شد آن را له کنید.

کاپ کیک کدو حلوایی

در مرحله بعدی باید دارچین، آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و 3 بار الک کنید که کاملاً صاف و نرم شوند و بعد به مایه کیک خود اضافه کنید.

بهتر است آنها را به تدریج اضافه کنید و هم زدن را دوباره به صورت چرخشی در یک جهت انجام بدهید و در نهایت گردوهایی را هم که خرد کرده اید به آن اضافه کنید.

اکنون باید قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد کف آن بپاشید و مایه کیک کدو حلوایی را درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.

بهتر است قسمتی از قالب شما خالی بماند که فضا برای پف کردن و حجم گرفتن کیک وجود داشته باشد.

سپس قالب کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید. بهتر است از چند دقیقه قبل فر را روشن کرده باشید که فضای داخلی آن گرم و آماده باشد.

کیک خانگی با کدو حلوایی

حدود 40 تا 50 دقیقه با توجه به نوع فر باید قالب کیک داخل فر قرار داشته باشد و اگر خواستید تست کنید که کیک پخته یا نه به هیچ عنوان در 20 تا 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا کیک به اندازه کافی حجم بگیرد.

برای تست کردن اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندان یا سیخ چوبی داخل آن فرو ببرید و بیرون بیاورید. اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود یعنی کیک کاملاً پخته و هنگامی که سرد شد می‌توانید آن را از قالب خارج کرده و تزئین کنید.

برای تزیین کیک کدو حلوایی می توانید از شکلات، خامه و پودر پسته یا گردو استفاده کنید و در کنار قهوه، شیر داغ و نوشیدنی دلخواه خود آن را نوش جان کنید.

اگر تمایل داشته باشید می توانید به جای گردو از سایر خشکبار داخل کیک خود استفاده کنید.

تزیین کیک کدو حلوایی

 

حتما بخوانید : استیک بره با سس ماست
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه